Кайли Дженър е изморена да бъде себе си

Тя казва, че е изтощително да поддържа своя образ на онлайн суперзвезда.

© Getty Images

Кайли Дженър, която наскоро спомена, че иска да стане бизнес дама и да се пенсионира от професията си на „Кайли Дженър“, отново обясни колко е трудно човек да поддържа статута си на онлайн суперзвезда.

„Чувствам, че хората искат да видят как съм си боядисала косата в нов шантав цвят, дали съм се гримирала добре и какви токчета нося, сподели тя пред списание Adweek. - Ако ме видят на живо, те ще очакват да изглеждам по същия начин, както на снимките. За мен е забавно да се разкрасявам, това съм си аз. Но също така е много изтощително да го правя абсолютно всеки ден“.

ВИЖ ТУК защо онлайн комуникацията ни прави повърхностни!

В друга част от интервюто, Кайли споменава своята кампания против тормоза в социалните медии #IAmMoreThan и разказва как се справя с негативните критики, които и отправят ежедневно в онлайн пространството. „Честно казано, на този етап вече съм претръпнала. Усещам, че колкото повече хора те обичат, толкова повече хора те и мразят. Това вече не ме засяга“.

Галерия: Секси стилът на Кайли Дженър

Виж всички снимки

Колкото и да си мислиш, че познаваш Кайли, защото тя излага живота си на тепсия в Инстаграм, всъщност има голяма част от него, която остава скрита. „Не показвам какво се случва с интимните ми връзки, нито случаите, в които съм много щастлива или нещастна, казва тя в интервюто. - Никога няма да се карам с някого в Инстаграм“.