Камила Кабело: Срамувам се и се извинявам

Камила Кабело се извинява за расистките си публикации

Камила Кабело се извинява за поведението си в социалните мрежи.

10 от най-любопитните красиви визии на наградите "Грами" 2018, припомни си от галерията по-долу:

Галерия: 10 от най-любопитните красиви визии на наградите "Грами"...

Виж всички снимки

►►► Камила Кабейо с романтично послание към Шон Мендес

Тези дни 22-годишната поп звезда се включи в социалните мрежи, за да се извини публично за старите си публикации в мрежата, които са считани за расистки и обидни. Постовете показват предишни публикации в Tumblr, които певицата е публикувала през 2012 г.

В няколко свои публикации победителката в латиноамериканското Grammy включва мемота и коментари (с няколко съдържащи N-думи), които са едновременно унизителни и расистки към общността на цветнокожите.

„Съжалявам от сърце“ - пише Кабело в Twitter и Instagram, заедно с две по-дълги съобщения, в които обяснява колко дълбоко съжалява за миналото си поведение в онлайн пространството.

„Когато бях тийнейджър, използвах език, от който се срамувам дълбоко и ще съжалявам винаги“, започва тя извинението си.

„Бях необразована и невежа, и след като разбрах историята, тежестта и истинското значение на този ужасен и обиден език, който съм използвала, бях дълбоко смутена от самата себе си. Извиних се тогава, извинявам се и сега. Никога не бих наранила никого умишлено и съжалявам за това от все сърце. Колкото и да ми се иска не мога да върна времето назад и да променя нещата.“

Поп певицата обяснява, че като вече пораснал човек се учи да бъде по-осъзната в действията и думите си.

„Вече съм на 22, възрастен и пораснал човек. Съзнавам и знам историята на цветнокожите, което всъщност не знаех преди. Тази грешка не ме представя в светлината на човека, който съм в действителност. Винаги съм се застъпвала за любовта и съм била всеотдайна... никога не съм таяла в сърцето си расистка омраза".