Жизел и Лео: причината за раздялата им

Двамата бяха заедно в продължение на пет години, между 2000 и 2005-а.

Помниш ли времената, когато Жизел Бюндхен излизаше с мъже, които не се казваха Том Брейди? Да, на нас също ни се струват далечни, но в началото на този век, супермоделът беше гадже с Леонардо ди Каприо.

Колкото и да е влюбена в сегашния си съпруг обаче, Жизел не се срамува да говори и за връзката си с Лео. Наскоро тя дори за първи път се престраши да сподели защо те двамата са се престрашили.

Първо, малко история. Бюндхен не е поредната моделка в любовното тефтерче на носителя на „Оскар“. Наясно си, че ди Каприо е непоправим плейбой, чиито главни „жертви“ са манекенките.

Виж пълен списък с любовните завоевания на Лео (галерията долу):

Галерия: Пълният списък с любовни завоевания на Леонардо Дикаприо

Виж всички снимки

Но взаимоотношенията му със супермодела са всичко друго, но не и случайна забежка – двамата бяха заедно в продължение на пет години, между 2000 и 2005-а.

Този месец Жизел краси корицата на списание Porter и в интервюто за изданието тя сподели, че в един момент е осъзнала как с Лео не са един за друг.

„След като спрях да се анестезирам с пиене, пушене и твърде много работа, аз започнах все повече да осъзнавам неща, които преди бях избрала да не виждам – разказва тя. – Бях ли сама в моето търсене на истинското ми „аз“, докато той си оставаше същия? За съжаление, отговорът накрая се оказа да.“

►►► Жизел страдала от паник атаки, искала да се самоубие

Ех, звучи ни като тежка раздяла. Докато Лео все още не е намерил любовта на живота си, търсенето на Жизел се увенча с успех – тя намери сродната си душа в лицето на Том Брейди. Точно като принцесата от приказките!