Живият Кен има още работа по себе си

Човекът кукла не спира да се моделира, макар това негово хоби да му носи куп неприятности

Родриго Алвес се гордее с 57-те пластични операции, 10 от които са на носа

Галерия: Човешките Барби и Кен – преди и след

Виж всички снимки

33-годишният Родриго Алвес не крие, че пластичните операции са страстта му, с която трудно ще се раздели. Откакто се помни той си прави корекция след корекция, като досега в списъка му с подобрения фигурират 57 пластики, за които той е платил 398 000 паунда.

Но... Съвършенството няма граници и тези дни Родриго отново легна под ножа, за да направи поредната корекция на носа си. И по-точно – десетата.

►►►И Барби е имала детство, виж как е изглеждала

Първоначално лекарите отказват да изпълнят откаченото му желание, но тогава Алвес отива в риалити шоуто Botched, водещи на което са известните пластични хирурзи – 58-годишният Тери Дъброу и 55-годишният Пол Насиф. Родриго се оплакал, че не може да диша: „Само за последната година си направих три операции на носа и резултатът е, че сега оттам не минава въздух. Нямам никакъв избор, налага се отново да прибегна до ринопластика“.

Жалбите му видимо са подействали, защото той вече е опериран и сега се възстановява, за което се похвали в страницата си в Instagram. След година белезите ще са заличени напълно, което за него е по-важното, защото дори проблемът с дишането не го спира да продължи с експериментите. Той твърди, че работата върху него още не е завършена.