Жертва на изневяра по време на бременността

Тристан Томпсън изневерявал на Клои Кардашиян, докато тя била бременна в третия месец.

Тристан Томпсън изневерявал на Клои Кардашиян, докато тя била бременна в третия месец.

Виж сестрите Кардашиян със и без грим в галерията долу.

Галерия: Сестрите от клана Кардашиян без и с грим

Виж всички снимки

 

►►►Да загубиш девствеността си на...15!?!

Поредният скандал разтърси семейство Кардашиян. Според писанията в пресата партньорът на Клои и баща на бъдещото й дете – Тристан Томпсън, й е изневерявал, когато тя вече е била бременна.

Mommy and Daddy @sashasamsonova

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Сайтът TMZ публикува видео, от което се вижда как 27-годишният баскетболист се весели в нощен клуб през октомври миналата година, в компанията на три момичета. Трудно е тези отношения да се определят като приятелски – едната от приятелките си Томпсън целува по устните, а другата – по гърдите.

Но... Това дори не е всичко. През този уикенд спортистът е засечен в нощен клуб в компанията на неизвестна брюнетка. Той не само че прекарал с нея цялата вечер, но и след това, по разкази на очевидци, отпрашил с нея към хотела, който тя напуснала едва на сутринта.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

До този момент Клои още не е коментирала изтеклото в интернет клипче, но пък бившата любима на спортиста и майка на детето му Джордан Крейг (Томпсън е заряза докато тя още беше бремена) публикува в Instagram-а си доста странно съобщение:

„Ако уважаваш себе си и другите, то никога няма да направиш нещастен и няма да бъдеш предаден от някого. Желая ви всичко най-хубаво“, написа тя.

Клои Кардашиян, която вчера сподели нова нежна снимка от бременността си, съвсем скоро ще стане майка.