Жени Джаферович: скъп гост на Господарката на злото 2

Евгения Джаферович на червения килим на европейската гала премиера на „Господарката на злото 2“ в Лондон

Евгения Джаферович на червения килим на европейската гала премиера на „Господарката на злото 2“ в Лондон.

Хороскоп на красотата: какъв грим ти подхожда според зодията, виж в галерията по-долу:

Галерия: Хороскоп на красотата: какъв грим ти подхожда според...

Виж всички снимки

►►► 24 грим трика за начинаещи

На 9 октомври се е състояла европейксата гала премиера на дългоочакваната продукция на филма „Господарка на злото 2“. На бляскавото събитие са присъствали гости от цял свят, сред които и Евгения Джаферович, специално поканена от Дисни, в качеството си на един от най-успешните инфлуенсъри и професионален гримьор у нас.

Евгения е била част от вълнуващия формат, посветен на грима и костюмите, като е имала възможността да се включи от всички панели на събитието.

„Тази възможност е неповторима и съм много щастлива, че можах да се докосна не само да най-големите световни звезди във филмовата индустрия, да усетя подобна атмосфера, но и да комуникирам с най-големите професионалисти в сферата на грим изкуството. Развълнувана съм и се надявам да съм предала емоцията си на максимално много от хората, които са видели всичките ми публикации в социалните мрежи“, споделя Жени пред Форум Филм България.

Господарка на злото 2" е много вдъхновяващ филм и се радвам, че събитието, от което бях част, бе посветено точно на него“, допълва още Жени Джаферович.

Черешката на тортата за инфлуенсърите, поканени на гала събитието е изненадата, която предстои да получат – възможността да се срещнат със звездите от филма.

Премиерата на филма у нас ще се състои на 18 октомври на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.