Жената, която роди петзнаци показва бебетата със страхотна фотосесия

Австралийката Ким Тучи 4 момичета и 1 момче през януари.

© Ерин Елизабет

След като придоби невероятна онлайн популярност след снимките на фотографката Ерин Елизабет Хоскинс, Ким Тучи стана майка на 5 деца наведнъж – 4 момичета и 1 момче. Сега Тучи отново влиза под светлините на прожекторите, но този път с очарователни фотоси на самите бебета.

© Ерин Елизабет

Ким и нейният съпруг Вон са родители на две прекрасни дъщери (на възраст от 2 и 4 години), когато решават, че искат да опитат за трето дете. Без да използват каквито и да било медикаменти за увеличаване на плодовитостта, те били шокирани при съобщението, че очакват 4 момичета и 1 момче... шансът за което е 1 на 55 милиона. Няколко месеца по-късно, Ким гордо показва своите бебета, които са се родили напълно здрави.

© Ерин Елизабет

Хоскинс, която първа заснема Ким още като бременна, сподели пред Cosmopolitan.com: “Прекрасно е да видиш колко позитивни коментари оставят хората. Ким, Вон и техните бебета са невероятно вдъхновение и бепе удоволствие за мен да се срещна с това красиво семейство“.

Ерин Елизабет

Тя също така сподели, че подкрепя благотворителното набиране на средства в сайта gofundme, които ще са необходими на семейство Тучи да купят голяма каравана за тях и осемте им деца. За момента, в кампанията са се включили 1235 човека, а събраната сума е 40 117 долара.