Жена показа как изглеждаш, ако свалиш 40 килограма

Рейчъл е майка на две деца

© instagram

През 2015 г. Рейчъл Греъм си прави акаунт в Instagram, в който показва на последователите си всяка стъпка от свалянето на излишните килограми. 

Галерия: 23 изненадващи храни, които свалят килограми

Виж всички снимки

Тя постига целта си да махне от тялото си 40 килограма, като пътят съвсем не е лесен, а резултатът изобщо не е съвършен. Фактът, че тя се показва в истинския си вид, без да залага на филтъри и фотошоп, я направи особено популярна в социалната мрежа. 

►►►5 навика от които не знаеш, че трупаш килограми

© instagram

Да влезеш във фитнес залата и да спазваш определен режим на хранене, съвсем не е достатъчно, за да бъдеш в топ форма, особено, като искаш да свалиш огромна част от теглото си. Особен проблем за всички жени като нея е фактът, че с отслабването кожата се отпуска.

Галерия: 9 здравословни храни, с които не трябва да...

Виж всички снимки

"Ще излъжа, ако кажа, че отпуснатата кожа ме прави неуверена... Но отказвам това да ме обсеби. Не ме притеснява, колкото теглото, което имах. В този стомах са растели две прекрасни момчета. Дали и вие ще имате отпусната кожа, след като отслабнете? Това не мога да отговоря, защото всяко тяло е различно... Планирам един ден да си направя операция, но се старая да работя за това да се обичам такава, каквато съм", споделя Рейчъл.