Изпробвах новата мода в секса: да не свършвам!

И взе, че май ми хареса...

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Случи се нещо интересно, докато краката ми бяха зад главата ми и гаджето ми се готвеше да проникне в мен отзад. Докато се свивах на това секси кравайче, си зададох на глас следния въпрос: „Възможно ли е това изобщо? И... яко ли е?“ Гаджето ми отговори: „Така мисля...“

Нека върнем лентата назад: с приятеля ми сме заедно... чакай да видя – от осем години? И все пак успяваме да поддържаме сексуалния си живот в режим, достоен за порно филм. Правили сме го на лодка, във водата, отзад, в тъмна уличка... Яла съм поничка от члена му, за бога! Чукали сме се все едно сме били на порно кастинг за ролите на живота ни, и общо взето винаги ни е харесвало! Но съм изморена... Толкова съм изморена. В крайна сметка има само определен брой начини, по които можеш да извъртиш крайниците си, преди да си разтегнеш нещо.

Затруднения в секса? Решението е в хладилника

Вижте повече

Затруднения в секса? Решението е в хладилника

Стани тигрица в леглото с помощта на афродизиаци от природата.

Затова в един момент си казах: да заповяда изкуството на „карецца“. Сиреч: изкуството да правиш любвеобилен, бавен секс, който залага на връзката между двамата партньори и се отнася към оргазма като към приятен бонус, а не като към основното събитие. Името идва от италианската дума „carezza“, която означава „милувка“. Концепцията съществува от поне 1844 година и е добре позната в тантричния свят, но чак сега започва да навлиза в спалнята на средностатистическите двойки (т.е. в моята). И слава богу: според експертите, ако се практикува правилно, тази техника може да превърне секса в истинска страна на чудесата, изпълнена с удоволствия и за двамата партньори.

Сега, да сме наясно, че не съм от онези момичета, които си падат по влюбеното и продължително взиране в очите на партньора и от очите ми не се ронят сълзи, когато свърша, но както казах, от време на време се нуждая от малко почивка от акробатичния секс. Освен това, ако тази техника ни помогне с гаджето „от 2 да станем 1“, както пееха Spice Girls, то коя съм аз да не опитам да позабавя нещата?

​Това е процес, а не секс поза

„Движенията при „карецца“ са бавни, така че да не се върви устремено към оргазъм,“ – казва доц. Лоръл Стайнбърг, клиничен сексолог и семеен консултант. „В случая важни са милувките, прегръдките и отъркването.“ Разбираш ли, тук става дума не за края на пътя, а за самия път. Финалът на секса пак може да е проникване, но основното е предварителната игра. И то допингирана!

94% от COSMO читателките са готови да пробват „карецца“ (И да ни кажете как е било, ок?)

Наградата: усещания на едно съвсем различно ниво. Или, както изтъква изследователят по сексуалните въпроси Стив МакГъв: „Животът ни е свръхстимулиран дигитално и това е докарало мнозина от нас дотам, че да загубим връзка с по-дълбокото ни вътрешно аз.“ Като прекараме повече време в любене и ласки, има шанс отново да се настроим на една вълна – както с партньора си, така и... със собственото си тяло.

​Забави. Мнооого забави

С гаджето ми си заделихме една събота, в която си пуснахме The Weeknd, приглушихме осветлението и се пробвахме с новата техника. Застанахме един срещу друг, като предварително си обещахме да не избухваме в смях, колкото и да е неловко. След това прекарахме цял час напълно облечени, като само се целувахме и галехме. Отначало ни беше трудно да не забързваме темпото, но след това стана... по-добре? Да виждам как му става твърд през панталона и да не може да направи нищо, ме накара да се почувствам некомфортно в най-добрия случай. Масажирахме си краката един на друг – което отначало си мислех, че ще е супер гадно, но вече бях толкова възбудена, че всяка част от тялото с гола кожа ме побъркваше.

Постепенно се разсъблякохме, като откъсвахме очи един от друг, само колкото да намерим някое копче или цип. Ние наистина се гледахме, което направо ме побъркваше, защото просто исках да го сграбча и да го накарам да проникне в мен, а не ми беше позволено. Когато останахме напълно голи, започнахме да изследваме телата си само с устни и пръсти, като започнахме с едни божествени 10 минути, през които главата му беше между краката ми. Целувахме се още известно време, като спирахме за малко, за да се прегърнем и да се погледнем.

Когато най-накрая той влезе в мен, го направихме мисионерската (нали знаеш: лице в лице), и това продължи само около минута, защото и двамата бяхме превъзбудени. Сериозно: и двамата стигнахме до върха едновременно. След това останахме прегърнати и буквално в един глас казахме „По дяволите, това беше егати преживяването.“

Анатомия на страстта

Вижте повече

Анатомия на страстта

Как избираме в кого да се влюбим?

​Равносметката след „карецца“

След като опитах, ето какво си мисля. На първо място: натискането е върхът! Почувствах се отново като тийнейджърка. И всичкото това интензивно гледане очи в очи ме накара да осъзная, че не ми се случва често наистина да виждам гаджето си. Запуши си ушите, ако ти става твърде сладникаво, обаче истината е, че си припомних колко е миличък и колко го обичам. Това чудо беше направо вълшебно и ако имаше начин да го сложа в бутилка и да го продавам, щях да забогатея като Илон Мъск.

В същото време „карецца“ може би не е най-удачният избор за вторник вечер след работа. Може би е як начин да се сдобриш след скарване или да намериш пътя един към друг след дълга раздяла, но определено може и да се окаже загуба на ценно време. Гаджето ми е на същото мнение, но и много му хареса колко близки се почувствахме един след друг след „карецца“-та. С две думи: продължаваме си с обичайните техники – обърнатата краварка си е супер!, но понякога не е нужно жената да се свива на геврек. В крайна сметка тя не е просто една хапка, а цяло, изобилно ястие.