Използвай правилно силaта си, за да го плениш!

Кое е нещото в женската визия, което винаги прави първо впечаление у мъжете?

Кое е нещото в женската визия, което винаги прави първо впечаление у мъжете?

Опитът на всички ни показа, че мъжете винаги се впечатляват от едно конкретно нещо в теб на първа среща. Спомни си на последната ви годишнина, когато го попита какво първо е харесал в теб, какво ти отговори? Или барманът от кафенето, който всяка сутрин ти приготя специалитета на деня, кое го впечатлява най-силно? И то всяка сутрин, като за първи път!

Разбираемо, на всеки мъж му въздействат различни неща (а и все пак всяка една от нас е абсолютно индивидуална в красотата си), но все пак можем да отделим най-честите неща, които правят моментално първо впечатление.

Неизменно, първо, и най-често, е косата! Косата е нещото, което се забелязва веднага от момчето, което стои срещу теб. След това най-вероятно усмивката, погледът и гласа ти са следващото, което ще му направи впечатление. Затова не забравяй да се грижиш за косата си всеки ден, а не само като излизаш с приятелки. Обгрижвана коса = щастлива и невероятна коса.

Ето кои са нашите 5 стъпки към страхотната прическа:

Галерия: Страхотна прическа в 5 стъпки!

Виж всички снимки

Но разделяйки се след срещата - едно, единствено ще придружи трайният му спомен от меката ти, сияйна коса и невероятни, бляскави очи - парфюмът ти! Експертите казва, че подборът на точния аромат е много важен, защото ако му допадне - ще се активират три от главните му сетива - зрение, слух, обоняние - и ще работят заедно. И само час, след като сте си казали "до скоро", той вече ще ти пише, че няма търпение да се видите отново!

Избери внимателно правилния аромат, с който ще плениш сърцето му!

Галерия: Ароматите, с които ще плениш сърцето му!

Виж всички снимки