Изненада! Кари Брадшоу те кани в апартамента си

Не може да не си мечатала да отседнеш в апартамента на Кари Брадшоу! Е, съвсем скоро ще бъде възможно!

Снимка: @sarahjessicaparker

Не може да не си мечатала да отседнеш в апартамента на Кари Брадшоу! Е, съвсем скоро ще бъде възможно!

Сара Джесика Паркър и oще 10 звезди от „Сексът и градът“ - преди и сега​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Сара Джесика Паркър и oще 10 звезди от...

Виж всички снимки

►►► 100 незабравими цитата от "Сексът и градът"

Изминаха 23 години, откакто Кари Брадшоу каза мъдрата поговорка: „В Ню Йорк винаги си търсиш работа, гадже или апартамент“. Сега най-накрая вече може да се отметне последният елемент от този списък.

Е, поне за една нощ... Подготвяйки се за предстоящото издание на HBO Max на "And Just Like That...", Airbnb си партнира с Warner Bros., за да пресъздадат апартамента на Кари от "Сексът и градът".

За една нощувка до двама гости могат да се насладят на апартамента и начина на живот на Кари Брадшоу – включително коктейлите. Най-добрата част? Струва само $23 на вечер.

Въпреки че апартаментът не се намира в същата сграда на Кари, а в Челси, гостите все пак могат да очакват много пресъздадени запомнящи се моменти от любимия сериал. В ъгъла стои бюрото и лаптопа на Кари, където тя е прекарала много нощи. Телефонът е на същото удобно място за дълги разговори с приятелкии и, разбира се, и килерът е там!

Забележителният и напълно нереалистичен по стандартите на Манхатън гардероб на Кари е не само пресъздаден, но и оборудван с някои от нейните най-добри дизайнерски визии. Гостите могат да се обличат в нейните най-емблематични тоалети, а също така ще им бъде предоставена и пълна възможност за разкрасяване, стилизиране и фотосесия. Към екстрите, които се предлагат е и виртуален поздрав от самата Сара Джесика Паркър.

„Героят на Кари Брадшоу е близък и скъп на сърцето ми и прераждането на нейния свят за продължението на историята на „Сексът и градът“ беше такава радост“, казва Сара Джесика Паркър в изявление. „Вълнувам се, че нашата публика ще изживее Ню Йорк и Кари както никога досега и ще влезе в нейните обувки, буквално, за първи път.“

Резервации ще могат да се правят от понеделник, 8 ноември, а приходите отиват в музейното студио в Харлем.