Изненада! Амбър Хърд стана майка за първи път

На фона на всички проблеми и скандали в живота на актрисата се появи лъч светлина, топлина и много любов. Хърд премина в отбора на звездните майки.

На фона на всички проблеми и скандали в живота на актрисата се появи лъч светлина, топлина и много любов. Хърд премина в отбора на звездните майки.

Най-драматичните холивудски раздели в историята​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Най-драматичните холивудски раздели в историята

Виж всички снимки

►►► Амбър Хърд е невинна? Или умело се изплъзна

35-годишната Амбър Хърд определено знае как да изненадва! Преди няколко часа актрисата разказа в своя Instagram за раждането на дъщеря си и публикува първата снимка с нея. Амбър поясни, че бебето е родено с помощта на сурогатна майка тази пролет, защо смята този метод за най-подходящ за себе си.

"Толкова съм развълнувана да споделя тази новина с вас. Преди четири години реших, че искам да имам дете. И исках да го направя по моя начин. Сега оценявам колко радикално е за нас като жени да мислим за една от най-фундаменталните части от живота и съдбата си. Надявам се да стигнем до момент, в който ще бъде нормално да не искаме пръстен, за да имаме креватче. Част от мен иска да потвърди, че личният ми живот не е част от ничий друг. Също така разбирам, че естеството на моята работа ме принуждава да поема контрола над себе си и над ситуацията. Дъщеря ми се роди на 8 април 2021 г. и се казва (Oonagh Paige Heard) Уна Пейдж Хърд. Тя е началото на остатъка от живота ми.

Последователите на актрисата веднага изразиха възхищението си и побързаха да поздравяват Амбър за новия член на семейството й. В коментарите си те признаха, че Хърд наистина ги е вдъхновила с примера си, а също така отбелязаха, че бебето много прилича на звездната си майка.