Изгори излишните мазнини с правилните упражнения

Предлагаме ти 4 упражнения за изгаряне на мазнини, с които ще влезеш във форма за пролетта.

Предлагаме ти 4 упражнения за изгаряне на мазнини, с които ще влезеш във форма за пролетта.

За да избегнеш паническия момент, в който осъзнаеш, че има съвсем малко време до лятото и трябва спешно и веднага да влезеш във форма, сме ти подготвили упражнения, с които ще се справиш със задачата без никакво напрежение!

11 супер храни, които ще бъдат популярни през 2021 г., виж в галерията по-долу:

Галерия: 11 супер храни, които ще бъдат популярни през...

Виж всички снимки

►►► 4 основни упражнения за тренировката ти вкъщи

Клекове

Ако все още не си преоткрила клековете, а тичането не ти е страст, значи е време да се запознаеш с тях! Включи към тренировката си клекове, а за да е още по-ефикасна - използвай и гирички, за да постигнеш максимален ефект.

Натоварване на ръцете

via GIPHY

Остави краката да си почиват, докато натоварваш ръцете. Раменна преса за предно рамо - това е многокомплексно упражнение, с което ще успееш да стегнеш ръцете си. Все пак лятото ще бъдеш много щастлива, когато се разходжаш гордо по потник със съпер стегнати ръце!

Напади

Нападите вършат страхотна работа за оформяне на бедрата и дупето. Хубавото при нападите е, че можеш да разнообразяваш и никога да не ти е скучно - може да експериментираш като ходиш или ги изпълняваш на място.

via GIPHY

Лицеви опори (с вдигнати крака на стол)

Това упражнение натоварна няколко мускулни групи наведнъж за горната част на тялото. Добре е сама да определиш натоварването на лицевите опори, което ти e комфортно, но трябва много да внимаваш и да си осигуриш стабилна опора, за да не се контузиш.