Изгори 500 калории повече!

Изгори 500 калории повече, докато вършиш ежедневните си задачки. Крайният резултат: с един куршум - два заека!

 
 

Изгори 500 калории повече, докато вършиш ежедневните си задачки. Крайният резултат: с един куршум - два заека!

Няма значение дали ходиш на фитнес, бягаш сутрин или предпочиташ да лежеиш на дивана... Независимо от скоростта на метаболизма и структурата на тялото ти, тези 5 трика ще ти помогнат да изгориш допълнително калории!

10 плода, които са бедни на захар, виж в галерията по-долу:

Галерия: 10 плода, които са бедни на захар

Виж всички снимки

►►► 4 спорта, с които изгаряш максимум калории

1. Готвене - 100 калории

Планирай готвенето си по такъв начин, че действителният процес на измиване, рязане, почистване, задушаване-варене и т.н. - на всичко необходимо според рецептата ти да отнема около половин час. Докато готвиш, премествай цялото си тегло от единия на другия крак и се опитай няколко пъти да "глътнеш" корема си.

2. Подреждане - 100 калории

Прибери всичко, което не носиш, смени сезона в гардероба си... Премери всички дрехи от миналата пролет. Движенията, които ще извършиш събличайки и обличайки се около 40 пъти ще се равнява на половината от тренировката ти. А и ще свършиш две полезни неща наведнъж. 

3. Вземи си вана - 100 калории

Полежи си в банята за около час - и ще изгориш сто калории. Единственото условие е банята да е гореща (поне 40 градуса).

4. Изпий три чаши зелен чай - 100 калории

via GIPHY

Сам по себе си чаят не изгаря калории, но забързва метаболизма ти. Три чаши са достатъчни, за да увеличиш изразходването на енергията си със 100 калории.

5. Чети книга - 100 калории

Ако четеш един час, тялото ти ще изгори 100 калории. Затова си вземи интересна книга!