Избрахме любимия маникюрист на България за 2018

Конкурсът на Rozali.com и SNB Professional приключи, виж кои маникюристи спечелиха.

В началото на лятото Rozali.com и компания Стар Нейлз България те поканиха да избереш заедно с тях любимия маникюрист на България.

От началото на юни, до края на септември, ти и приятелките ти имахте възможност да разглеждат творбите на стотици маникюристи от цялата страна и да гласуват за тях (всички, които го направиха участваха в томболи за изкусителни награди от SNB Professional). Сега конкурсът приключи, а голямата изненада е, че любимият маникюрист не е само един... а цели 25!

Компания Стар Нейлз България, съорганизатор на конкурса и предоставящата наградите в него, навършва 25 години в сферата на маникюра, педикюра и ноктопластиката. По този повод бяха отличени 25 маникюристки от цяла България. Е, големият победител е един, но всеки ще получи своето парченце слава! Виж всички наградени  ►►► тук.

Rozali.com и Стар Нейлз България официално канят топ 25-те маникюристи, като и всички останали участници, да присъстват на официалното връчване на наградите, което ще се проведе на 7 октомври 2018 от 12:00 до 13:00 на сцената на Арена на красотата, зала 6 на Интер Експо Център – София. Специален гост-водещ на събитието ще бъде Веси Бонева.

Наградите ще бъдат връчвани от Цветелина Чорбанова – Мисис България Земя 2017, Емилия Динкова – Управител на Стар Нейлз – България и Елена Андреева - Директор Рекламни продажби в СББ Медиа АД.