Избери символ и разбери какво ти липсва

Знакът, който избереш, ще ти разкаже какви са скритите ти нужди и желания.

По-скоро символът ще избере теб. Не се напрягай да посочиш най-правилния. Просто затвори очи, отвори ги, погледни картинката и избери. А сега провери какво липсва на душата ти.

Слаби места? Да, всеки от нас има такива. Виж кои са твоите в галерията долу.

Галерия: Хороскоп на слабите ти места

Виж всички снимки

1. Лъв
Той символизира слънцето и твоята потребност да контролираш съдбата си.

Проблем

Ако си се спряла на символа на лъва, по-скоро ще ти е необходимо да оставиш всичко това, над което си се трудила толкова много време. Лъвът символизира слънцето – най-важният източник на сила. Затова този знак се свързва с превъзходство и доминиране.

Ти си положила максимум усилия да живееш така, както ти се иска, но сега се усещаш в капан, преследвана от собствените си задължения. Питаш се не е ли време да заживееш друг живот и да тръгнеш по различен път...

Решение

Колко силно те дразни сегашният ти живот? Искаш ли отново да дишаш свободно? Ако ти се появи такава възможност, ще се възползваш ли?

Всичко това, което си направила досега, е било причината. Приеми този факт и ще разбереш как да изпълняваш занапред задълженията си.

Съвет

Примири се с решенията си – в крайна сметка нали ти си ги взимала. Мъдростта ти расте, както и самата ти. И ако ти е нужна свобода – осигури си я.

►►►Връзката ти има нужда от имунизация. Спешно!

2. Пясъчен часовник
Това е символът на неизбежността и кръговрата на времето.

 

Проблем

Ако изборът ти е този символ, то ти си попаднала в игра на гоненица с времето. В миналото заради някаква болезнена ситуация или проблем времето е спряло за теб. Чувстваш се така, все едно бавно потъваш, уморена и очакваща неизбежния изход.

Решение

Годините са част от живота, както и смъртта. Всички ние се раждаме, растем и умираме. Но не трябва това да ти носи страх. Намери мир сама за себе си и най-добре се примири с миналото си. Защото именно то те е направило такава, каквато си в момента. А сега си много по-силна отпреди.

Съвет

Опитай занапред да взимаш по-добри решения. Живей за днешния ден и повярвай, че всичко е в твоите ръце, а времето – ти е приятел.

3. Луна
Силата й е свързана с емоциите и скритите инстинкти.

Проблем

Избирайки луната, ти признаваш, че в сърцето ти се вихри истински война. Нещо силно не ти позволява да заспиш през нощта. А когато това стане, се будиш постоянно. Страст, злост, гняв или ненавист?

Решение

Душата ти търси покой. Но можеш да постигнеш това, само ако извадиш емоциите си на бял свят, което е равносилно на това да си признаеш, че нещото, което не ти дава мира, съществува. Приемането е първата стъпка. Спотайването – ето кое прави негативните емоции толкова силни. Но когато си признаеш пред себе си, те няма вече да ти влияят толкова.

Съвет

Научи се да изразяваш чувствата си. Изключително вредно е да ги потискаш и криеш.

4. Ключ
Този символ се асоциира с представата за собствения ни живот.

Проблем

Ако избраният от теб символ е ключът, то ти отчаяно се нуждаеш от отговори. Животът те принуждава да поставяш под съмнение всичко, което до преди това за теб е било очевидно и неоспоримо.

Притеснена и уморена си от търсенето на истината и в някой момент може да загубиш интерес към целия свят. А може и да ти доскучае.

Решение

Дошло е времето да разкриеш истината. Ключът отразява желанието ти да отвориш вратата към нови светове и жизнени пътища. Освен това този символ разкрива пред теб възможността да излезеш извън пределите на сегашния си живота, в търсене на нови усещания и впечатления.

Съвет

Намери време за пътешествия. Това ще ти помогне да се запознаеш с нови хора.

5. Ръката на Фатима
Този символ е свързан със защитата от зли сили.

Проблем

Символът Хамса или Ръката на Фатима означава, че си станала жертва на лоши помисли и съзнанието ти търси свобода.

Решение

Изборът ти на Хамса говори, че си наясно, че дори в най-тежките времена свободата се намира в нашите ръце. Ние сами сме влезнали в капана и сами трябва да се освободим. Но за да се случи това, ти трябва да си простиш слабостите и да пуснеш в живота си любовта. Та нали именно тя е най-великата движеща сила на света?

Съвет

Намери време за почивка и възстановяване на загубената енергия.