Избери ябълка и виж ще се изпълни ли желанието ти

Провери какво те очаква и дали мечтата ти ще се превърне в реалност.

Откакто свят светува хората искат да разберат какво ги очаква в бъдеще, за да избегнат проблемите, да сбъднат мечтите си и да узнаят какви изненади им е приготвила съдбата.

И така, това, разбира се, е само игра, но защо да не се позабавляваме заедно.

Избери си ябълка, намисли си желание и виж дали то ще се сбъдне.

Изпълнение на желанията

1. Ти вярваш в себе си и във възможностите си и си изпълнена с увереност. Желанието, което си си намислила, ще се изпълни, защото ще направиш всичко възможно, за да го превърнеш в реалност.

♦♦♦

2. Енергична и целеустремена си. Разбираш, че не всичко зависи от съдбата и не си струва да разчиташ изцяло на стечението на обстоятелствата. Наясно си, че за изпълнението на желанието ти е необходима инициатива и действия, дори да ти се струва на пръв поглед, че сбъдването му е невъзможно.

♦♦♦

3. По характер си малко мързелива и действаш в зависимост от обстоятелствата, които се появяват в живота ти. Вървиш по най-лесния път, нежелаейки да променяш нищо, макар и да си способна на това.
Постави си цел, повярвай в силите и способностите си и ще постигнеш успех.

♦♦♦

4. Ти си взискателен човек и това се проявява в отношението ти към себе си и другите хора. Ако си си намислила нещо, то си готова да преместиш планини, за да осъществиш мечтата си. Никога не се предаваш и всичко ти се получава.

5. Импулсивна си по натура, което понякога ти пречи да постигнеш резултат. Постарай се да не бързаш като пале пред майка си, поеми си дълбоко въздух и, веднага, след като намалиш темпото, ще постигнеш желаното.

♦♦♦

6. Успехът винаги ти прави компания, но понякога мързелът ти пречи. Трябва да не отстъпваш от плана си и да гониш мечтите си докрай.

♦♦♦

7. Търпение и само търпение ще те доведе до изпълнението на твоето желание. Ти трябва да си търпелива, да изчакваш удобния момент – и всички твои желания ще се сбъднат.

♦♦♦

8. Не зацикляй върху желанието си. Понякога се налага да направиш пауза и да помислиш за нещо друго. За да постигнеш резултат, се иска за известно време да забравиш за желанието си.

♦♦♦

9. Бъди сигурна, че твоето желание скоро ще се сбъдне. Само че се приготви то да мине в графата „Наистина ли мечтаех точно за това“.

♦♦♦

10. Понякога искаме прекалено много от Вселената. Задай си въпрос: „Възможно ли е да притежавам всичко, и то веднага?“ Може би сега е моментът да осъзнаеш, че има моменти, в които си струва да вървиш към целта си с малки победи.

♦♦♦

11. Ако желанието ти все още не се е изпълнило, е необходимо да си отговориш на въпроса: „Какво направих, за да се осъществи то?“ Момиче, налага се да положиш малко усилия, за да имаш нещата, които искаш.

♦♦♦

12. Правиш всичко правилно. Желанието ти ще се сбъдне.