Истинската любов се пречупи? Бруклин и Никола отстъпиха

Седмица преди сватбата Бруклин Бекъм и Никола Пелц сключиха предбрачен договор.

Седмица преди сватбата Бруклин Бекъм и Никола Пелц сключиха предбрачен договор.

7-те най-бляскави звездни сватби на годината, виж в галерията по-долу:

Галерия: 7-те най-бляскави звездни сватби на годината

Виж всички снимки

►►► Бруклин Бекъм и Никола Пелц се подготвят за сватбата

По последна информация - на 9 април тази година ще се състои една от най-очакваните сватби за 2022-ра. Близки на двойката разкриват, че звездите се подготвя усилено за предстоящото тържество, а преди броени дни стана известно, че Бекъм и Пелц вече са сключили предбрачен договор.

"Бруклин и Никола решиха да подпишат предбрачен договор, за да уредят предварително всякакви финансови въпроси". Според Daily Mail нетната стойност на богатството на семейство Бекъм възлиза на стойност около £380 милиона, докато нетната стойност на родителите на Никола се оценява на £1,3 милиарда.

Припомняме, че Никола Пелц е роден в богато семейство. Баща й, Нелсън Пелц, е милиардер индустриалец с приблизителна нетна стойност от 1,7 милиарда долара. А майка й, Клаудия Хефнър, е бивш модел.

Сватбеното тържество на звездната двойка ще се проведе в няколко дни - първата сватбена церемония е планирана за 9 април. Влюбените ще си разменят клетви в имението на бащата на Никола в Палм Бийч, Флорида. А втората част от тържеството ще се проведе в родината на младоженеца - Великобритания.