Истинска любов или пълна лудост? Ето каква е връзката ти

Ако поне веднъж си се влюбвала истински и до полуда, вероятно си правили едно от следните неща?!

 
 

Ако поне веднъж си се влюбвала истински и до полуда, вероятно си правили едно от следните неща?!

Прегледай списъка ни и си помисли сериозно. Ако си правила поне едно от всички тези неща - това е добре, защото любовта ти е истинска, но ако можеш да кажеш уверено „да“ за всички точки и дори новата любов не променя нищо в отношението ти към половинката ти, то ти определено си склонна към любовна зависимост... Е, разбира се, това не е диагноза, но има над какво да поработиш.

Хороскоп на желаниятa: за какво мечтаят мъжете от всяка зодия, виж в галерията по-долу:

Галерия: Хороскоп на желаниятa: за какво мечтаят мъжете от...

Виж всички снимки

►►► 10 неща, които карат мъжете да се влюбват в нас

⇒ Не си от тези, които се влюбват постепенно. При теб всичко се случва наведнъж и много силно.

⇒ Не знаеш кой е правилният път към него - правиш всичко възможно да се приспособиш, опитвайки се да отгатнеш каква трябва да бъдеш, за да му направиш правилното впечатление.

⇒ Не можеш да се успокоиш, ако не знаеш какво прави той всяка минута. Измъчваш го с безкрайни разпити, постоянно посещаваш профилите му в социалните мрежи, четеш чатовете му...

⇒ Не можеш да се съсредоточиш върху работата и другите си ежедневни ангажименти, защото постоянно мислиш кога ще го видиш отново, какво прави и защо не ти пише в момента.

⇒ Не обръщаш внимание на предупредителните знаци, които ясно намекват, че не си подхождате, защото си сигурна, че сърцето ти не може да греши.