Истини и митове за уголемяването на пениса

Във война всички средства са позволени!

 
 

В интернет често можеш да срещнеш „революционни“ и „иновативни“ методи, които могат да увеличат пениса. Ние решихме да разчоплим темата и да разберем кое е истина и кое ужасна лъжа.

Мит № 1: Колкото е по-голям членът, толкова по-голямо е удоволствието

Влагалището е устроено по такъв начин, че нервните окончания са съсредоточени основно в първата му третина, защото природата все пак е подготвила жената за раждането, и ако то имаше чувствителност по цялата си дължина, появата на детето щеше да се превърне в непоносима агония. А това означава, че за да достави удоволствие на своята половинка, мъжът е достатъчно да има дори скромно достойнство. Член, дълъг 20 см, ще ти докара повече проблеми, отколкото наслада, както и постоянно травматизиращо действие върху матката, а и ще се наложи, разбира се, да се откажеш от радостите на аналния секс. Що се касае до противоположната ситуация, то само пенис, по-малък от 8 см в еректирало състояние, се счита за отклонение от нормата.

Галерия: 15 типа мъже

Виж всички снимки

Мит № 2: Пенисът може да се „разтегли“

Ако първобитните племена и до ден днешен издължават ушите и устните си, то, разбира се, никой не може да попречи да се направи нещо подобно и с мъжкия полов орган. От физиологична гледна точка това са пълни глупости, така че не си струва да се заблуждаваш с врели-некипели и да превръщаш функциониращ орган в бездействащи спагети. Единственият начин да удължиш члена чрез „разтегляне“ е като процедурата се извършва в еректирало състояние, в продължение на 20 минути всеки ден, в течение на няколко месеца, благодарение на което еректилната тъкан ще се пълни по-интензивно с кръв, а дължината може да се увеличи с 1-1,5 см. Но същият ефект може да бъде постигнат с нормален и редовен полов живот, което е по-приятният начин от което и да е подръпване и теглене.

►►► Виж тук какво той иска да знаеш, ако има малък пенис!

Не е редно да се вслушваш в даоистките техники, твърдящи, че е трябва да се поддържа ерекцията с помощта на дърпане и опъване и с подобни подръчни средства, и то в течение на няколко часа. Това влияе отрицателно на кръвоснабдяването, може да се образуват съсиреци, което в крайна сметка ще те отведе при лекаря. Като видиш резултатите от всякакви методи с медитация, със сигурност също ще поискаш нещо-действащо, а ако дължината все пак се увеличи, то това ще е само и единствено във фантазиите ти.

На този етап съществува един-единствен метод за удължаване на члена, но той подразбира хирургическа намеса. Както разбираш, органът, с който всички мъже искат да се мерят, не съществува самостоятелно, а е прикрепен към съсобственика му с помощта на специална триъгълна свръзка към срамната кост. За сметка на срязването на тези сухожилия, членът отначало става подвижен, а в последствие се „разтегля“ с помощта на специален апарат. За постигане на максимален ефект този апарат е необходимо да се носи по 10-12 часа на ден, в продължение на половин година. В 80% от случаите се постига удължаване с 3 см. Най-упоритите персони стигат и до 5 см. Диаметърът при това остава същият, а увеличението е за сметка на обема, намиращ се вътре в половия орган.

Мит № 3: Членът става по-дебел с помощта на специални упражнения

Първият е присаждане на мастна тъкан от местата, в които тя е в излишък, на мястото, където недостига, тоест – в члена. Ефективността е изключително ниска, защото, щом като мастните клетки престават да се хранят допълнително, то те много бързо се разтварят – и ще се наслаждаваш на дългоочаквания обем около седмица. Не повече.

Галерия: Секс пози според неговата зодия

Виж всички снимки

Вторият метод е да се „сдобиеш“, вместо с мастна тъкан, със силикон. Първоначално промените ще радват щастливия собственик на мъжкото достойнство, но с времето, под действието на гравитацията, гелът ще се стече към основата и ще се превърне в проблем. Главичката на члена ще се оголва трудно, а това е причина за образуването на фимоза или на баланопостит. Третият метод е да се използва по-твърд полимер вместо силикон. В този случай нищо няма да се стича никъде, но има реална опасност членът да се „счупи“, по-точно полимерният имплант, и в процеса на използване на този така важен „уред“ от мъжкото тяло да се повредят живите тъкани в организма.

Четвъртият метод – присаждане на собствена кожа, например от гърба или раменете. Ако тя се имплантира без мускулите и кръвоносните съдове, то с течение на времето ще изтънее, тъй като не се храни. Ако това се направи заедно с част от мускула и с кръвоносни съдове, то е напълно възможно кожата да свикне с новото си „амплоа“, но винаги остава рискът и да не приеме тази „роля“ и организмът да я отхвърли. Когато говорим за „внедряването“ на чужди тела, използването на вазелин, топчета, украшения, всичко това завършва по един и същи начин – на операционната маса в хирургията.

►►► Виж тук 8 мита за пениса, в които да спреш да вярваш!

А каква е истината?

Единственият вариант, освен хирургическата намеса, е екстендерът. Действието му е базирано на принципа на разтягането, което активно се прилага за разширяване на тъканите в пластичната хирургия. Ефектът се запазва завинаги. Използването на екстендер – е тема за отделен материал, но ще ти повдигнем малко завесата, като ти кажем, че резултатите от тази манипулация ще са видими след 3-6 месеца, не по-рано.

Ако говорим за краткосрочно увеличаване на пениса, то постига благодарение на насищането на кръвта с кавернозни тела. С времето те стават все повече и повече, а самият пенис по-голям и по-чувствителен.

За тези цели има помпи и специални кремове

Помпата осигурява максимално напълване на кръвта с кавернозни тела и влияе най-вече на качеството на ерекцията. Разновидностите на помпите и методите са десетки, но хидропомпите на този етап се считат за най-надеждни. Този уред е идеален вариант също и в ситуациите, когато например мъжът е свършил прекалено бързо и е необходимо пенисът да бъде приведе в бойна готовност повторно веднага.

С помощта на специалните гелове и кремове с „напомпващ“ ефект мъжката ерекция може да стане малко по-уверена, а членът – по-дебел. Но това също е временно. В състава на тези препарати често влиза билката Butea Superba, която осигурява освобождаването на тестостерон, който освен всичко останало, и разширява артериите на тестисите, а точно това е необходимо за отлична ерекция.