Истината зад пияното „Обичам те“

Той ли говори или алкохолът?

 

 
 

Не бързай да звъниш на приятелките, ако си чула гаджето да казва (заваля), че те обича. Ако в този момент не е трезвен или си е направо е пиян, остави еуфорията, за когато отмине махмурлукът.

Как да разбереш истина ли е това, което чуваш?

И без проучвания е ясно, че мъжете най-често казват „Обичам те”... случайно, когато са пияни, по време на секс или докато правят секс пияни. Според психолозите тези думи се изплъзват от устата на мъжа, защото те наистина така се чувстват. Но в нередки случаи ги казват, за да получат това, което искат. Алкохолът дава кураж, позволявайки на мъжете да разкрият истинските си чувства. Но от друга страна може да ги накара да почувстват нещо, което всъщност не изпитват и няма да изпитват.

Галерия: Секс пози според неговата зодия

Виж всички снимки

След като думите са казани, има няколко варианта. Да ги каже пак на светло и на трезво, да се направи, че не помни абсолютно нищо ?!? от миналата вечер, и за съжаление има и по-гаден вариант. Да се покрие за неопределено време.  

Ето как се случва...

На купон сте, обръщате шотове, танцувате, целувате се...когато неочаквано те поглежда с влажен поглед и ти казва, че те обича.

Ти: Какво каза?

Той: Бейби, обичам те.

Ама той сериозно ли...

Галерия: Кои зодии са най-добрите съпрузи

Виж всички снимки

Със сигурност, поне в онзи момент...

Ситуацията можеш да си обясниш както положително, така и отрицателно: в пияно състояние падат задръжките, затова и истината лесно се прокрадва на бял свят. Също така е факт, че под влияние на алкохола човек мисли само за секс и едно достоверно звучащо „обичам те“ е сигурен билет към леглото ти.

Как да стигнеш до истината...

Трудно е да се разбере дали признанието му отговаря на истинските му чувства, все пак пробвай да провериш:
 

10 признака, че не е готов за сериозна връзка

  1. Задай си въпроса колко силно искаш това да е така. Ако си наистина влюбена, тогава по-добре почакай на неговото трезво признание в любов.

     
  2. Попитай го дали си спомня какво е казал снощи. Изпрати му съобщение на месинджъра. Ако го е мислил наистина, ще ти потвърди, без много да се бави.

     
  3. Ако точка 2 не проработи, срещни се лице в лице с него и без това нямаш какво да губиш.