Истината за развода: Не го мразя. Просто избрах себе си

Ким Кардашиян разкри душата си: истината за Кание, Пийт и децата.

Снимка: @kimkardashian

Ким Кардашиян разкри душата си: истината за Кание, Пийт и децата.

14 от най-голите снимки на Ким Кардашиян​, виж в галерията по-долу:

Галерия: 14 от най-голите снимки на Ким Кардашиян

Виж всички снимки

►►► Скандалът продължава: Кание обиди публично Ким

Темата за развода на Ким и Кание се превърна в доста банална, имайки предвид, че процесът продължи доста дълго и спекулациите около него се разраснаха много. Преди година стана известно, че Кание Уест и Ким Кардашиян са решили да се разведат. През това време Кание направи няколко публични опита да си върне семейството, но те бяха неуспешни. Ким няколко пъти разкри каква е била истинската причина да подаде молбата, но в скорошно интервю за Vogue звездата разголи душата си, че през последните години се е променила много и е започнала да мисли за собствения си комфорт.

„От много време правя неща, които правят хората около мен щастливи, и мисля, че вече е време да направя себе си щастлива... И това е много добре. И дори да означава, че ще променя семейното си положение и това да доведе до развода ми, мисля, че е важно да бъдеш честен със себе си за това какво наистина те прави щастлив."

Ким споделя, че поведението на бившия й съпруг е засегнало нея и семейството й дълбоко и това е единствената причина за развода.