Истината за Мегзит и всичко около скандала

Благодарение на редица източници, в това число - подкаста на Маркъл, новата биографична книга на Кейти Никол и документалния филм за херцозите на Съсекс, се появяват нови и нови подробности за отношенията между членовете на кралското семейство. И стари, и нови.

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

Меган и Хари продължават да се разкриват. И този път в новата книга на кралския експерт Кейти Никол, The New Royals, откъдето стана известно каква точно е била реакцията на Кейт Мидълтън и принц Уилям на факта, че Меган и Хари напускат постовете си на членове на кралското семейство, какви са били истинските мисли на кралица Елизабет за бащата на Меган и техния конфликт, както и истината за прякора, който Чарлз III "дава" на Меган.

Прякорът, който Чарлз III "дава" на Меган Маркъл

Кралският експерт Кейти Никол писа за слуховете около прякора, който Чарлз III даде на Меган Маркъл: „Чарлз III според съобщенията е кръстил снаха си „Волфрам“ заради нейната твърдост и издръжливост“, пише Кейти.

Волфрамът е химичен елемент и се счита за един от най-твърдите елементи, открити в природата.

Реакцията на Уилям и Кейт при напускането на Меган и Хари

„Докато двойката беше натъжена от влошаването на отношенията им с Хари, и Кейт, и Уилям изпитаха облекчение, че няма да има повече драма, след като Хари и Меган са решили да се откажат и да напуснат Обединеното кралство“, пише Никол.

Мнението на Елизабет II за бащата на Меган и техния раздор

Никол пише: „Кралицата смяташе, че Меган трябваше да се справи с баща си и че Хари трябваше да се срещне с Томас преди сватбата“, казва близък приятел на семейството. "Мислеше, че всичко може да бъде решено по по-добър начин. От практическа гледна точка, кралицата направи всичко възможно за новия член на семейството и като се има предвид подходът на Меган към бизнеса, се погрижи новата херцогиня да получи подкрепата, от която се нуждае."

Изявлението на кралицата: "Подкрепям Меган и Хари"

Вижте повече

Изявлението на кралицата: "Подкрепям Меган и Хари"

След проведени множество семейни разговори, кралицата прави много лично изявление.