Искаш коса като на звезда? Разкрихме тайната

Без значение дали са на корицата на списание, в Instagram, или минават по червения килим, звездите впечатляват не само с изискани тоалети и бижута, но и с блестяща коса и перфектен цвят. Сигурно и ти си си мечтала да имаш такава коса. Добрата новина е, че няма нужда да си топ-звезда, за да впечатляваш с блестяща грива. Ние ще ти разкрием тайното оръжие на звездните стилисти.

 

 
   

Без значение дали са на корицата на списание, в Instagram, или минават по червения килим, звездите впечатляват не само с изискани тоалети и бижута, но и с блестяща коса и перфектен цвят. Сигурно и ти си си мечтала да имаш такава коса. Добрата новина е, че няма нужда да си топ-звезда, за да впечатляваш с блестяща грива. Ние ще ти разкрием тайното оръжие на звездните стилисти.

►►►Полезни съвети при използването на сешоар

Shades EQ на Redken – това е звездната тайна. Тази 20 минутна процедура в салона ще направи косата ти блестяща и достойна за възхищение. Ето какво казва Трейси Кънингъм, която се грижи за косите на звезди като сестрите Кардашиян, Дженифър Лопес, Лили Алдридж, Джесика Бийл и други:

„Всички мои клиенти използват Shades EQ на Redken. Не допускам никой да излезе от салона ми без ослепително блестяща коса. Shades EQ няма да увреди косата ви, а ще я направи по-мека, по-подхранена и с прекрасен обем.”

Това е голямата тайна за звездна коса. А добрата новина е, че нямаш нужда от VIP достъп или дълго чакане за час за процедура. Просто посети салон, в който се работи с продуктите на Redken, и се довери на професионалистите. А докато се наслаждаваш, приготви телефона си, защото, когато видиш резултата в огледалото, ще ти се прииска веднага да си направиш снимки, които да споделиш с приятелките си.

►►►Bad Hair Days: забрави за тях

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ ЗА SHADES EQ?

Да започнем с основното, което трябва да знаеш. Shades EQ е безамонячна боя за коса с приятен аромат, която действа като балсам и се предлага във фризьорските салони на Redken. Блясъкът за коса е професионална услуга, която се предлага във фризьорските салони, а благодарение на нея фризьорите могат да коригират цвета, да го освежат или подчертаят. Резултатът включва неустоим блясък за всяка коса. Магията се случва в техните ръце, спрямо нашите желания. Така можеш да промениш нюанс или да придадеш блясък на косата си – при това звезден, с едно посещение в салона.

►►►Колко често трябва да миеш косата си

ПОЗНАВАШ ЛИ МАРКАТА REDKEN?

Можем да наречем Redken истински звезден бранд, защото той е основан от актриса и нейния фризьор, в Холивуд.

Паула Кент е ключова фигура и съосновател на Redken Laboratories през 1960 г.

Косата й е силно чувствителна и това е причината тя да търси интензивна грижа за нея. На снимачните площадки на продукциите, в които тя се снима в Холивуд,  има проблеми с продуктите, използвани от фризьори и гримьори.

Само с 3000 долара начален капитал, Паула Кент и нейният фризьор, Джери Реддинг (от чиито имена се образува името на марката), стартират изцяло нова професионална марка за коса с името REDKEN с три продукта и интензивна програма за обучение фризьори.

Паула Кент създава истинска революция в професионалната грижа за косата –  както за фризьорските салони, така и за техните клиентите. Ще откриете професионалните продукти Redken във фризьорските салони в  над 50 държави по света. Добрата новина е, че България вече е една от тях.

Марката предлага пълната гама грижа, боя за коса и стайлинг. Към момента цялата гама продукти REDKEN може да се открие в избрани фризьорски салони.

Фризьорските салони в София, които предлагат цялата гама продукти на  REDKEN са: MV Salon – Milen Vasilev, NN Hair Design, Dima Style & Margy L., Doctor Hair, Естетика 11, Tino Serdica Mall, Tino Paradise Mall, R Studio, Magic Ring Mall, Magic Paradise Mall.