Ирина Шейк се застъпи за Емили Ратайковски: „Оставете я на мира вече“

Всички знаят, че Емили Ратайковски обича да показва тялото си и също толкова добре всички вече знаем, че това доста дразни голяма част от последователите й.

Моделът често публикува пикантни снимки по бански, на които е трудно да не се възхити човек на стройната й фигура. А понякога дори позира пред камерата без дрехи. Така например онзи ден Емили сподели снимки, на които се къпе гола във ваната със сина си.

Реакцията на последователите беше предвидима. Обществеността критикува модела, напомняйки й, че тя отглежда син. Според мнозина подобно поведение на звезда може да причини психологическа травма на детето (а и не само на нейното). „Не всичко е интернет. Разбираме, че се събличаш и разголваш за внимание, защото външният ти вид е брилянтен. Но поне уважавай сина си и неговите права!” — пише един от последователите й.

Самата Емили предпочете да игнорира критиките. Но Ирина Шейк не можа да подмине коментара на хейтъра и се застъпи за приятелката си. „Оставете я вече на мира. Махнете се от нея!“.

Емили Ратайковски повтори визия на Celine от ревюто през 2004 г.

Вижте повече

Емили Ратайковски повтори визия на Celine от ревюто през 2004 г.

Кулминацията в стайлинга й са панталоните