Ирина Шейк на модното шоу на Giorgio Armani

От „Уолстрийт“ ли идваш, Ирина?

от

Ирина Шейк беше един от избраните VIP гости на шоуто на Джорджо Армани за представянето на колекция пролет-лято 2023 г. в Милано. Тя седеше на първия ред заедно със звезди като Кейт Бланшет и Александра Амброзио. Въпреки че присъстваха редица известни личности и модни икони, Шейк успя да се открои сред всички, доверявайки се на класически черен костюм, бяла риза и вратовръзка.

Като се има предвид, че костюмите винаги са били една от силните страни на Армани, тоалетът на Шейк със сигурност беше подходящ избор за шоуто на италианския лейбъл, въпреки че на тези събития обикновено преобладават по-бляскавите рокли и обувките на ток.

КОД НЕОН: Ирина Шейк в секси бански

Ирина Шейк се застъпи за Емили Ратайковски: „Оставете я на мира вече“

Вижте повече

Ирина Шейк се застъпи за Емили Ратайковски: „Оставете я на мира вече“

Всички знаят, че Емили Ратайковски обича да показва тялото си и също толкова добре всички вече знаем, че това доста дразни голяма част от последователите...

Руският модел за пореден път доказа, че класиката никога няма да излезе от мода. А и няма как да отречем, че през изминалите сезони вратовръзките, а и мъжкото облекло като цяло, превзеха пистите. Всичко, от което се нуждаеше Ирина, беше куфарче, и щеше да е готова да удари камбаната на Нюйоркската фондова борса.

Галерия: Тоалетите, които привлякоха вниманието ни, на Седмицата на...

Виж всички снимки