Ирина Шейк дефилира за първи път за Chanel

Мечтите се сбъдват!

от

През изминалите дни руският супермодел Ирина Шейк сбъдна две от големите си мечти - стана лице на Giorgio Armani, а снощи беше сред избраните момичета, които дефилираха на шоуто на Chanel в Париж. С какво беше облечена? Красив комплект от шифон, включващ блуза с паднали ръкави, голи рамене и къдрици, комбинирана с дълга ефирна пола. Принтът на дрехата съчетаваше черно-бели зебра ивици с флорални елементи.

КОД НЕОН: Ирина Шейк в секси бански

Ирина Шейк на модното шоу на Giorgio Armani

Както всеки път, колекцията на Chanel беше забележителна. Докато моделите дефилираха, на фона на филма L’Année Dernière à Marienbad („Миналата година в Мариенбад“) на режисьора Ален Рене от 1961 г., се потопихме в настроението на епохата, усетихме я в стилните костюми, карето, дантелата и точките. Имаше туид (как без него), пайети, панделки и щраусови пера, които допринесоха за луксозно излъчване на визиите.

Филмът на Рене не беше единственият тук. Виард ни изненада с кратък филм, в който главната роля взе Кристен Стюарт, създаден специално за откриването на шоуто. На кадрите актрисата излиза от киносалон, скита се по улиците на Париж, изкачва стълбите на Rue Cambon Chanel, и влиза в метрото, облечена с дрехи от новата колекция за сезон пролет-лято 2023.

На подиума дрехите бяха показани върху различни типове тяло, разкривайки многообразието и красотата на женските форми. Този подход за съжаление почти липсваше в Париж, но според нас идва точно навреме, за да се противопостави на фалша, който виждаме в социалните мрежи непрекъснато.

Галерия: На подиума в Париж: Тоалетите, които трябва да...

Виж всички снимки