Ирина наистина има мъж до себе си. Не е Кание

Ирина Шейк бе забелязана на среща с популярен мъж. И това определено не е Кание!

Ирина Шейк бе забелязана на среща с популярен мъж. И това определено не е Кание!

Моделите на Victoria's Secret без грим​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Моделите на Victoria's Secret без грим

Виж всички снимки

►►► Ирина Шейк е новата половинка на Кание Уест?

Той е актьор и е скоро разведен. Той е Джейсън Съдейкис. И последователите на Ирина Шейк не са единодушни какво е събрало двете звездни на вечерята, на която са уловени от папараци.

Шейк, изглежда, че с радост се е присъединила към актьора, въпреки слуховете за романтичните й взаимоотношения с Кание Уест. Папараци са заловили двойката, демонстрирайки доста близки взаимоотношения - смях, шеги, закачки и прегръдки, но според близки на двете звезди - всичко помежду им е просто приятелско. А дали?!

И докато почти всеки ден се появява нова и нова информация за връзката между Кание Уест и Ирина Шейк, Джейсън Съдейкис има пълното спокойствие в личния си живот. Сега актьорът е фокусиран изцяло върху кариерата и отглеждането на децата си от брака с Оливия Уайлд. По-рано актьорът даде подробно интервю, в което каза, че романтиката на Оливия и Хари Стайлс вероятно е започнала още преди официалната им раздяла.

Моделът все още официално не е потвърдил нито една от двете възможни връзки. Едно е сигурно - Ирина има мъж в живота си, но кой е той - предстои да разберем!