Ирина и Кание приключиха отношенията си

Ирина и Кание се разделиха само два месеца след началото на връзката си.

Ирина и Кание се разделиха само два месеца след началото на връзката си.

Моделите на Victoria's Secret без грим, виж в галерията по-долу:

Галерия: Моделите на Victoria's Secret без грим

Виж всички снимки

►►► Брадли подкрепи любовта на Ирина и Кание

Романтичната история на 35-годишната Ирина Шейк и 44-годишния Кание Уест приключи. Западните медии съобщиха, че двойката се е разделила само два месеца след началото на романа.

"Кание е зает с работа и прекарва много време с децата си. Сега той се фокусира върху това и няма време за срещи... Въпреки това той намира Ирина за невероятна и двамата ще си останат приятели" - казва анонимен източник пред People.

"Всичко между Кание и Ирина приключи. Това увлечение никога не е било сериозно. Сега вече няма нищо между тях, освен истинско приятелство" - добави близък на рапъра.

Съдейки по това колко забавно и разнообразно прекарва времето си Шейк, очевидно моделът наистина не бърза да се ангажира с нови връзки: в началото на месеца тя отпразнува рождения ден на своя приятел, дизайнера Рикардо Тиши, в Италия, а след това се наслаждаваше на слънчевите лъчи в Ибиса. Е, съдейки по последните песни на Кание, той определено изпитва тъга и бившата му съпруга му липсва. Може би наистина Уест иска да се върне в семейството?!

За пръв път за романтиката на Кание и Ирина започна да се говори в началото на юни, когато Шейк беше забелязана на рождения ден на Кание във Франция. Тогава източници от обкръжението на модела и музиканта потвърдиха, че те се срещат: "Ирина и Кание прекарваха много време заедно. Той винаги е смятал, че тя е красива, и двамата с нетърпение очакваха да видят докъде ще доведе всичко това помежду им".