5 факта за бельото, упс, роклята на Кортни

5 любопитни факта около сватбената рокля на Кортни Кардашиян и поредната сватбена церемония за двойката.

5 любопитни факта около сватбената рокля на Кортни Кардашиян и поредната сватбена церемония за двойката.

Всяка гола снимка на жените от клана Кардашиян до момента, виж в галерията долу:

Галерия: Всяка гола снимка на жените от клана Кардашиян...

Виж всички снимки

►►► Кортни Кардашиян и Травис Баркър се ожениха (отново!)

На 22 май в луксозна вила в Портофино, най-голямата от сестрите Кардашиян-Дженър, се омъжи за Травис Баркър (за трети път!) А сватбената й рокля ще остане в историята на нестандартните булчински рокли.

1. Dolce&Gabbana и само Dolce&Gabbana

Третата сватбена церемония на Кортни Кардашиян и Травис Баркър е преди всичко истински моден феномен. Младоженците се довериха на Dolce&Gabbana, но не само те! Всички гости без изключение бяха облечени в Dolce&Gabbana, включително и чаровният млад свещеник. След тази сватба вероятно марката няма да има нужда от официално модно ревю.

2. Не рокля, а бельо

Изглежда, че булката пристъпи към олтара не в рокля, а по бельо. За церемонията очевидно е било решено да се изостави сложната и пищна мода (която беше, да речем, на сватбата на Кити Спенсър) и да се заложи на актуалните тенденции. Кортни изглеждаше зашеметяващо в свежа бяла мини рокля с корсет от сатен и закачлива дантелена пола. Според дизайнерите тоалетът е „вдъхновен от италианското бельо от 60-те години на миналия век“.

3. Впечатляващ (и доста нестандартен воал)

Не по-малко от самата рокля, воалът на булката също излежда доста нестандартно, но и трябва да признаем - невероятно. Дръзкият тоалет на Кардашиян бе „балансиран“ от дълъг традиционен воал, богато украсен с дантела и огромно изображение на Дева Мария.

4. Ключови думи

Думите „семейство, уважение и вярност“ бяха избродирани на подгъва на роклята и на воала на булката. Това са същите три думи, които Травис татуира на себе си.

5. Детайли

Визията бе завършена с бели ръкавици и букет от бели и червени рози, които също заемат специално място в отношенията между Кортни и Травис. Припомняме, че двойката беше заобиколена от същите цветя на калифорнийския плаж миналия октомври, когато барабанистът на Blink-182 предложи брак на Кортни.