Имам фетиш към гласове…

Някои хора си падат по формата на челюстта. А някои харесват гласове...

© iStock

Нека сме наясно: звукът, който излиза от устата на мъжа, е основната характеристика, по която ще го харесам или няма да го харесам. Ако гласът му ми допадне, за мен няма значение, че притежава две тениски и едната от тях е официално облекло. Ако обаче на първа среща ме посрещне с лигаво „О, здрасти“, не ме интересува дали е Уорън Бъфет. Тръгвам си след 20 минути заради (несъществуващата) котка на съквартирантката ми, която е изчезнала. Сега, ясно е, че повечето хора не могат да контролират гласа и тембъра си. Аз например не можех да произнасям правилно „р“ до прогимназията. Така че не критикувам тези гласове, които не ми харесват. Просто казвам какво ми харесва, а то е дрезгави баритони с лека заповедна нотка = „вземи ме сега и ми разкажи в подробности всяко движение“.

5 секс пози, ако Той има фетиш към ходила

Вижте повече

5 секс пози, ако Той има фетиш към ходила

Ходилата са най-почитаната като фетиш част от тялото, която не е пряко свързана със секса.

Понякога се хващам, че се задъхвам, докато гледам филм с Никълъс Спаркс (боже, този акцент!). А ако случайно непознат мъж уверено ме попита „Извинете, свободно ли е мястото“ с нисък грохот, зърната ми настръхват.

Затова винаги държа на телефонен разговор преди първа среща с мъж, с когото съм се запознала онлайн. Ако гласът му по телефона накара вагината ми да запее, вече съм готова, още преди да ме е почерпил водка със сода. Но ако не ми харесва какво чувам, ще му кажа „съжалявам, но тъкмо се събрахме с бившия“.

© iStock

Веднъж дори прецаках един мъж. Четири пъти си говорихме по телефона, защото не можех да се наситя на дрезгавия му шепот, с който ми говореше, за да не го подслушват любопитните му съквартиранти, и не исках да си развалям впечатлението. И познайте какво – със срещата на живо си го развалих.

Да, знам, че звуча смахнато… Мнозина ще ме отпишат като куха лейка, но помислете си за вашите собствени фиксации. Има ли вероятност да излезете с нисък мъж? Или с някой, който си гризе ноктите? Или който носи обувки на босо? Всеки с предпочитанията си.

© iStock

P.S. Това е молбата ми към хората, които са по-умни от мен. Моля ви, създайте опцията за гласово представяне в приложенията за запознанства. Моля ви!

Знаменитости, които успяват и които се провалят в теста ми за гласове

Хенри Кавил

Ниските му стонове и „хммм“ във Вещерът са единственото, което искам да чувам между чаршафите.

София Буш

Нейният тих хриплив глас винаги ще ме кара да се съмнявам в сексуалните си предпочитания.

Хенри Голдинг

Ах, точната комбинация от „Ами, да, чужденец съм“ и „Гласът ми никога не е висок“!

Кортни Кардашиян

Нали се сещате за хората, чийто глас по телефона изведнъж се изстрелва с четири октави нагоре? Е, това е Кортни Кардашиян, обаче 24/7/365.

Антони Поровски

Не мога да понасям как става все по-писклив накрая. Всяко изречение е въпрос.

Райън Рейнолдс

Несъмнено е секси. Но гласът му не е.

© iStock
Как да се отпуснеш 100% в леглото?

Вижте повече

Как да се отпуснеш 100% в леглото?

Ето какво съветват психолозите: