„Има причина да не се оженят": Ето защо Кайли Дженър и Травис Скот се разделиха

От няколко седмици западните медии говорят за раздялата на Кайли Дженър и Травис Скот и колкото и да не ни се иска да повярваме, близкият кръг на звездата потвърди, че двойката вече не е заедно.

Снимка: @kyliejenner
Снимка: @kyliejenner

За цялото време, в което са заедно, Кайли и Травис, не може да се каже, че е имало момент, в който връзката им да може да се нарече проста. Припомняме, че влюбените вече се разделиха през 2019 г. Тогава много се заговори за изневярата на рапъра. Сега причината същата ли е?

Източникът, който потвърждава раздялата пред People настоява, че звездите имат различни възгледи за живота: „Кайли е много фокусирана върху децата и бизнеса си. Тя не е голяма купонджийка, а при Травис е точно обратното. Той обича купоните... Те определено имат различни цели. Винаги е било така". В същото време информаторът отбеляза, че Дженър „полудява“ всеки път, когато се появят слухове за изневярата на музиканта.

Травис: Изневерите ми са абсолютна лъжа!

Вижте повече

Травис: Изневерите ми са абсолютна лъжа!

Травис Скот коментира раздялата с Кайли Дженър и опровергава слуховете за неговите изневери.

„Има причина, поради която никога не сключиха брак. Всичко при тях е или добро, или лошо. Дори никога не са живели заедно. Те винаги са имали отделни къщи“.

Звездните очаквани и неочаквани раздели през 2022-ра

Вижте повече

Звездните очаквани и неочаквани раздели през 2022-ра

И тази година Холивуд изгуби няколко невероятни двойки...