Има причина гаджето на Кендъл да се "крие"

Феновете са в недоумение защо Кендъл винаги е сама на светските събития. Оказва се, че половинката й има доста добра причина да стои настрана.

Феновете са в недоумение защо Кендъл винаги е сама на светските събития. Оказва се, че половинката й има доста добра причина да стои настрана.

26 блестящи визии на Кендъл Дженър от червения килим​, виж в галерията долу:

Галерия: 26 блестящи визии на Кендъл Дженър от червения...

Виж всички снимки

►►► Гаджето на Кендъл Дженър носи брачна халка?

Всеизвестен факт е, че Кендъл Дженър най-силно брани личното си пространство от всички сестри Кардашиян-Дженър. Моделът никога не говори за личния си живот и още повече не споделя снимки с гаджетата си. Аферата й с баскетболиста Девин Букър обаче промени всичко. Сега Кендъл понякога радва феновете си със снимки с гаджето си и дори се появява с него на публични мяста (но доста рядко).

Съвсем скоро Музеят на изкуствата Метрополитън ще бъде домакин на най-емблематичното събитие в света на модата – традиционния бал на Института за костюми Met Gala. Разбира се, Кендъл не може да пропусне тази вечер. На червения килим обаче моделът ще позира сама. Според HollywoodLife гаджето на звездата няма да може да присъства на събитието заради здравословни проблеми.

"Колкото и да би искал Девин да бъде там, за да подкрепи Кендъл на Met Gala, не очаквайте той да се появи. В момента Букър се бори с разтегнато подколянното сухожилие, което го принуди да пропусне последните няколко мача“, разкрива вътрешен човек.

Според източника, дори Девин да е напълно добре, той пак ще пропусне събитието. „Кендал смята, че една от причините тя и Девин да се чувстват толкова добре заедно е, че и двамата държат взаимоотношенията си настрана от пресата.“