Иги Азалия призна, че е преживяла нервен срив

„Почувствах, че губя контрол над живота си“, споделя певицата.

© Getty Images

В интервю за австралийското списание Schön, Иги Азалия сподели деликатни подробности около психическото си здраве и разкри, че миналата година е преживяла нервен срив.

През юни месец миналата година, певицата отмени всички дати за турнето си с твърдението, че минава през труден период. По това време, Азалия каза, че е добре психически, но има нужда да си даде почивка от всичко.

Сега обаче, изпълнителката призна, че истинската причина за отменените концерти е „нервен срив“. В момента тя се чувства много по-добре и е готова отново да излезе на сцената.

„Миналата година имах нервен срив, казва тя пред Schön. - Сега започвам турне в Северна Америка и местата в Европа, които не успях да посетя преди. Чувствам, че енергията ми се е възвърнала“.

Иги също обясни, че постоянното внимание на медиите към личността й също е изиграло сериозна роля в миналогодишното решение. „Усетих, че не мога да контролирам живота си и губя връзка със същността си, обясни тя. - Вече разбрах, че няма как човек да контролира всичко около себе си и продължих напред“.