Идеи за бърз (и страстен) секс

Кой тип секс смяташ за по-добър?

le border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" class="tip1">  
 

Кой тип секс смяташ за по-добър?​

Някои двойки твърдят, че характера на човека определя кой тип секс му допада повече. Други смятат пък, че ситуацията задава тона на настроението и на самия полов акт.

Какъв секс трик да пробваш според зодията му, виж в галерията по-долу:

Галерия: Какъв секс трик да пробваш според зодията му

Виж всички снимки

►►► Cosmo дневници: реални еротични приключения

В момента, в който вашите нежни части от тялото се съединят, и двамата трябва да сте в пика. За „загрявка“ вършат работа дразнещи sms-и, или фрази, прошепнати на ухо, размяна на интимни снимки, целувки или петинг на задната седалка на таксито или в асансьора.

Ако те възбужда мисълта, че някой може да ви види, изберете нетипични за секс места: перваза на прозореца, стълбите във входа, тоалетната в самолета. Колкото повече адреналин има, толкова по-ярки ще са емоциите!Бързият секс е по-страстен и в това му е предимството. Плюй на амплоато си на „добро момиче“ и му дай да разбере, че не си настроена за нежности: лекичко го гризни по устните, пусни си ръката в боксерките му, обърни се с гръб и отъркай бедрата си в него, намеквайки за кучешката.

Ето кои са трите най-удобни позиции за бърз секс: „Вертикална кучешка“: можеш да се облегнеш на стената, да се подпреш на стола или на тоалетката, а той да мине зад теб. „Ездачка“: тя е идеална, когато страстта ви е застигнала още в колата, но вие сте решили да не се местите на задната седалка.  Стоейки: ако не си сигурна, че мъжът ще издържи на теглото ти, сложи на кръста му единия си крак, а не двата. Така на него ще му бъде много по-лесно да запази темпото и равновесието.Оголвайте единствено най-необходимото. Смъкнати, а не събути панталони, дръпнати настрани боксерки. Изглежда дреболия, но повдига неимоверно градуса на авантюрата.

Ако за определените за секс 120 секунди ти не си успяла да стигнеш до оргазъм (кой би могъл?) и тялото ти настоятелно иска да се отпусне, не се притеснявай да информираш за това партньора. Може да му кажеш: „Не спирай да ме галиш“, слагайки ръката му върху пубиса си или започвайки солова игра.