Идеи за бавен (и чувствен) секс

Ти и партньорът ти как го предпочитате?!

 
 

Ти и партньорът ти как го предпочитате?!

Има моменти, в които сексът не е само спорт, където са важни най-вече резултатите и количествените показатели, а е по-скоро момент, на който не искаш да спираш да се наслаждаваш...

Твоят възбуждащ хороскоп на секс играчките, виж в галерията по-долу:

Галерия: Твоят възбуждащ хороскоп на секс играчките

Виж всички снимки

►►► Идеи за бърз (и страстен) секс

Мъжете не умеят да четат мисли, затова е най-добре веднага да кажеш: „Нека днес да не бързаме...“. Не се опитвай да спреш самолета, който е набрал скорост, а изречи желанието си, когато още сте облечени.

Начинът елегантно да продължиш прелюдията е да вземете заедно вана. Бавно се сапунисвайте един-друг, поливайте се, обтривайте се с гъба. А след това бавно се преместете в спалнята. Дори мога да поспоря, че партньорът ще бъде така отпуснат, че ще пожелае да си спретнете женско родео.


Изпрати му линк с готино 50-минутно порно и му напиши: „Искам така!“ Партньорът ти ще разбере, че не си заслужава този път да залага на късометражния секс.

В секс шоповете се продават много и различни специални средства, които могат да превърнат прелюдията в арт пърформанс, например маски, ядлив масажен крем или комплект за еротичен боди арт, в който има и четка за рисуване, и вкусни боички.


Не бързай да се разделяш с бикините си. Отсъстващото долно бельо действа на мъжа като сигнал за старт, а и едва ли ти си дала толкова пари за този комплект, за да седи той захвърлен до леглото?

Колкото по-дълга и по-разнообразна е стимулацията, толкова повече импулси ще постъпят в кората на главния мозък и толкова по-ярка ще бъде загрявката. Направи така, че това да го знаеш не само ти, но и твоят партньор.