И звездите си ходят на гости

Риана и A$AP Rocky гостуваха на Ники Минаж. Каква е била целта на посещението?

Снимка: @nickiminaj

Риана и A$AP Rocky гостуваха на Ники Минаж. Каква е била целта на посещението?

Риана в ежедневието и на червения килим​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Риана в ежедневието и на червения килим

Виж всички снимки

►►► A$AP Rocky потвърди връзката си с Риана

Кой не обича да ходи на гости у приятелка? Очевидно дори големите звезди си падат по домашните събирания - Риана и А$AP Rocky определено потвърдиха това.

В своя Instagram Ники Минаж публикува няколко снимки, на които тя, съпругът й Кенет Пети и синът им позират в компанията на скъпи гости. Между другото, Риана е посетила колежката си и приятелка не само с гаджето, но и със седемгодишната си племенница, която се появява във видеото на звездите.

Причината за това звездно гостуване не е известна, но предположенията са, че или двете певици подготвят общ проект, или просто обичат да прекарват време заедно.

Припомняме, че синът на Ники Минаж скоро ще навърши една година, а феновете на певицата все още не знаят името му. По-рано беше съобщено, че не е вярно, че родителите го пазят в тайна, а истината е, че Ники и Кенет все още не могат да вземат решение как да го кръстят.

А колкото до Риана и A$AP Rocky - те се справят отлично! Наскоро източник на US Weekly съобщи, че двойката планира да се ожени.