Медалът за най-добра любовница се дава на...

Виж коя е най-добра в леглото според зодиакалния знак

 

Коя зодия няма равна на себе си в креватните изпълнения

Искаш да разбереш коя зодия няма равна на себе си в креватните изпълнения? Тогава чети най-верния петъчен рейтинг.

 

Замисляла ли си се някога какви са истинските ти умения в леглото ? Не това, което си мислиш, че си, а това, което си в действителност... Колко си добра между чаршафите зависи не само от опита, но, оказва се, и от зодиакалния знак

12-о място: Риби

Неочакван обрат! Почетното място заемат Рибите, на които трябва да признаем, че в зодиака няма друг знак, който да умее толкова пълно да се отдава на чувствени удоволствия. И точно това качество играе лоша шега на Рибите. И по-точно, не с Рибите, а с техните любовници. Които първо са длъжни да осигурят на този представител на зодиака прекрасно настроение, дълга, нежна среща, листа от рози, копринени чаршафи и атлетичен, синеок брюнет за партньор. И това не е всичко – той трябва да е супер любовник, да ухае като елф – на сутрешна роса и нектар. Тогава може би Рибката ще му покаже класата си. Ако реши, че се е влюбила. Ако пък ли не – нека той да прави всичко сам и да е благодарен до гроб, че изобщо се е докоснал до божественото Рибино тяло.

►►►Любопитно ли ти е и кои са най-лошите любовници. Виж тук!

11-о място: Дева

Има две главни правила в секса с Дева. Първото: по-лесно е да убиеш Девата, отколкото да я удовлетвориш. Второ: ако тя не е удовлетворена, тя ще накара партньора да прави с нея секс дотогава, докато не стигне до кулминация. И тук изобщо няма повод за радост. Защото Девата не дава втори шанс на партньора, който не е на нейното ниво. Край! Влакът тръгна. Затова сексът няма да бъде този, за който си мислиш, а церебрален. В мозъка. По-добре бягай, няма какво да направиш.

Виж тук и класацията на останалите зодии за добри любовници:

Галерия: Най-добрата любовница сред зодиите

Виж всички снимки

Познай той добър любовник ли е

Можеш да го разчетеш като диаграма, още преди да сте стигнали до леглото. Ето на какво да обърнеш внимание.

Хапва ли си
Не си ли чувала, че най-добрите любовници са лакомници? Лакоми са за всичко, включително и за храна. Казват, че добрият апетит е знак за изразено либидо, така че наблюдавай го в ресторанта.

►►►Любовните правила за нарушаване

Какво не чу?
Обърни внимание и на начина, по който говори. Ако изказът му е монотонен и рядко променя изражението си, е незаменим там, между чаршафите. Ако разговорът върви вяло, очаквай същото и в секса.

Коя маса ще си избере в заведението
Това също е важен знак. Ако сяда на място, така че да вижда само теб, а не останалите гости на заведението, ще се насладиш на хубав секс.

Галерия: Какво възбужда всяка зодия

Виж всички снимки

Подай ми ръка
Той държи ли ръката ти? Начинът, по който го прави, също говори за темперамента му в секса. Докосването на всяка част на ръката показва, че иска да е свързан с теб не само физически, но и емоционално. Ако те допира едвам с върховете на пръстите си, не е особено заинтересуван, а ако те хване за ръка по класическия начин, предполагаме, че ще си разочарована от секса с него.

Ах, тази целувка!
Обхваща ли той лицето ти с двете си ръце, докато се целувате? Знай, че е романтична душа и е много страстен любовник, но очаква да му отвърнеш по същия начин. Ако усетиш чувства по време на първата целувка, това е добър знак. Още по-добре е, ако партньорът ти въздъхне след това.