И кралското щастие не е безоблачно

Добре пазената тайна на Кейт и Уилям излезе наяве.

Добре пазената тайна на Кейт и Уилям излезе наяве.

Гениалните модни трикове на кралското семейство​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Гениалните модни трикове на кралското семейство

Виж всички снимки

►►► Кейт Мидълтън: Няколко месеца бях фризьорка

Привидното безоблачно щастие на херцозите на Кеймбридж винаги е било загадка и добре пазена тайна, разбира се. Но, имайки предвид, че голяма част от дълбоките тайнства на кралското семейство постепенно започват да излизат наяве - още една е разкрита! От достоверен източник на кралския двор е потвърдена информацията, че кризата в отношенията между принц Уилям и Кейт Мидълтън преди сватбата им е била факт.

Предположенията, че връзката на Уилям и Кейт не е била толкова гладка от самото началото до днес, колкото изглежда, се потвърждават.

Припомняме, че двойката се срещна още в първата си година в университета преди 20 години. Влюбените се ожениха на 29 април 2011 г. в Уестминстърското абатство и това беше (без да преувеличаваме) сватбата на века.

via GIPHY

Оказва се обаче, че херцозите на Кеймбридж се борят с проблеми в отношенията си няколко години преди прекрасната си сватба. Според кралския експерт Кейти Никол, Кейт и Уилям са се разделили поради недоразумение.

За романтиката им започна да се говори през 2005 г., но две години по-късно те решили да си дадат почивка. Причината за раздялата била фактът, че Уилям се върнал към военната си служба: "Мисля, че Кейт го обвини за това решение. Тя искаше той да е по-ангажиран с връзката им, но Уилям работеше усилено в армията и беше много зает. Нямаше време за романтични връзки... Ставаше все по-трудно и по-трудно да прекарват времето си заедно... Затова се и разделиха."

Кейти Никол разказва, че по-късно двойката решава да се събере отново, но при условието, че Кейт вече няма да се чувства на второ място.

Дали наитина са се променили взаимоотношенията им, или Мидълтън просто се е примирила?