И кралицата има двойник

Кралско съревнование: малко момиченце от САЩ се превърна в двойник на кралица Елизабет II и получи личен отговор от самата нея.

Кралско съревнование: малко момиченце от САЩ се превърна в двойник на кралица Елизабет II и получи личен отговор от самата нея.

Двойници на знаменитостите, разгледай в галерията долу:

Галерия: Двойници на знаменитостите

Виж всички снимки

►►► 27-те най-интересни факта за кралица Елизабет II

The Sun съобщава за появата на снимки в социалните мрежи на американско, преоблечено изцяло като кралица Елизабет II. Момиченцето е само на годинка, а кадрите попадат директно в ръцете на самата кралица на Великобритания, която оценила високо приликата, пише западната медия.

Снимка: Facebook /Katelyn Jalayne Sutherland/

Американката Кейтлин Съдърланд избрала необичайния образ за дъщеря си по повод отминалия Хелоуин. Пред алтернативата да маскира дъщеричката си като малка вещица или призрак, тя предпочела образа на кралица Елизабет II. Едногодишното бебе е с типична синя рокля за кралицата и шапка, допълвайки цялостния образ с перлени мъниста и бледорозова чанта

Изглежда точно като нея, нали?!

Освен това на снимката с "мини кралицата" има две кучета корги, любимата порода на Елизабет II.

Снимка: Facebook /Katelyn Jalayne Sutherland/

Амбициозната майка решила да опита късмета си и да изпрати тези снимки с писмо директно в кралския дворец. И по чудо попаднало точно в ръцете на самата Елизабет II и така до Коледа пристига писмо в дома на Съдърланд направо от Бъкингамския дворец: „Кралицата искаше да Ви пишем и да Ви благодарим за писмото и снимката, която сте приложили. Нейно Величество се зарадва да види снимка на дъщеря Ви, изглеждаща по такъв възхитителен начин... Елизабет II Ви пожелава Весела Коледа и Ви прилагаме малко информация за кралските домашни любимци, които може да представляват интерес за дъщеря ви“