Диетата на Хейли Болдуин за перфектно тяло

"Опитвам се да спазвам строг хранителен режим само заради кожата и тялото си".

 
 

"Опитвам се да спазвам строг хранителен режим само заради кожата и тялото си"

С множество корици за списания, кампания за Tommy Hilfiger, редица изяви на модния подиум, Хейли Болдуин е едно от най-успешните IT момичета на нашето време. И определено има едно от най-желаните тела в модната индустрия.

Макар да има метаболизъм на 21-годишно момиче, тя помага на фигурата си чрез много чиста диета с ограничен прием на глутен и захар. 

Жестоката тайна, която стои зад "спортните" женски фигури (снимки) >>>

Галерия: 15 снимки, които разкриват истината зад „спортните“ женски...

Виж всички снимки

"Опитвам се да спазвам строг хранителен режим само заради кожата и тялото си", казва тя, но признава, че понякога нарушава правилата. Особено, когато е на почивка. 

"Наскоро отидох на Малдивските острови", споделя Хейли, "Ядох каквото си поисках, когато бях там, защото трябва да се възползваш от тези моменти".

По долу тя подробно описва какво включва дневното й хранително меню и кои са нейните изкушения. 

Закуската 

"Обикновено закуската е яйца или овесени ядки, някакъв здравословен протеин или смути."

►►►"Кантарът няма значение": 15 звездни цитата за теглото

Обядът

"Обядът обикновено е салата, риба, зеленчуци на скара или може би сандвич. Аз наистина избягвам глутена, така че се опитвам да внимавам. Обичам Цезар салата с кейл без крутони. Обикновено това е нещото, което оставям настрани."

►►►5 диети на звездите, които да НЕ спазваш

Вечерята и евентуално десерт

"Вечерята по принцип е нещо подобно на обяда - някакви зеленчуци или безглутенова паста. Пиле, може би... Понякога хапвам десерт. Нo като цяло се опитвам да избягвам захарта."

A post shared by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on

"Но мисля, че приемането на много вода помага. Опитвам се да пия няколко бутилки през целия ден. Не знам на колко чаши вода се равнява това, но е важно."

Ден за почивка

A post shared by JG Melon (@jgmelon) on

В деня за почивка от хранителния режим, първото нещо, което поискам, ще го изям. Това е моето правило. Така че, ако се събудя и искам палачинки, ще ям палачинки. Ако искам чийзбургер за обяд или вечеря, ще го изям. Ако искам пържени картофки, ще ям пържени картофки."

Любимият бургер на Хейли е същият като на Джиджи Хадид!