Хороскоп за успеха на твоите цели

Остават броени дни до най-дългата нощ и най-краткия ден в годината (22.12)

 

Остават броени дни до най-дългата нощ и най-краткия ден в годината (22.12). А според астролозите това е и най-подходящият ден за поставяне на цели, които искаш да постигнеш, и имаш огромен шанс да успееш да го направиш.

21 декември е не само първият ден oт зимата, но и най-краткият от годината в Северното полукълбо. Той е и началото на сезона на Козирозите, както е и подходящо време, в което да си поставиш новите цели за постигане на успехи.

Съвпадението е, че това слънцестоене се случва дни преди слънчевото затъмнение, което настъпва за Козирог (на 26 декември), така че се счита, че в този период има интензивно енергийно разместване в Космоса. Използвай енергията си разумно!

За коя черта от характера ти ти завиждат останалите зодии, виж в галерията по-долу:

Галерия: За коя черта от характера ти ти завиждат...

Виж всички снимки

►►► Коледни изненади за парти мацки

ОВЕН

Използвай тези дни, за да започнеш да градиш кариерните си ходове за новата година. Уведоми шефа си, че е време да те повиши и че си готова да свършиш цялата трудна работа, която ще ти бъде възложена.

ТЕЛЕЦ

Усещаш офисна треска? Вземи си отпуска и замини на ваканция. Без значение сама или с компания, за да си починеш напълно. Използвай отпуската си като ваксина срещу лошото настроение и офисните преживявания. Така ще прекараш много вълнуващо време и ще събереш нови емоции. Обещай ни!

БЛИЗНАЦИ

Време е да организираш финансите си! Увери се, че не си прекалила този месец с определения бюджет за подаръци. Не забравяй да запазиш бележките и етикетите на всичко, което си купила, в случай, че се наложи да връщаш нещо.

РАК

Не ти е лесно в любовта последните месеци, нали?! Е, добрата новина е, че това слънцестоене ще стопли сърцето ти с горещо какао и топли прегръдки за двама. Няма да е необходимо да палите камината, тъй като половинката ти ще успее да те сгрее достатъчно добре.

ЛЪВ

Беше прекалено забързана, опитвайки се да свършиш всичките си задачи преди празниците. Но не чакай да дойде специално време за забавление. Забавлявай се във всеки един свободен момент. Определи си вечер само за теб, която да прекараш по начина, по който ти самата искаш.

ДЕВА

Време е да вземеш под внимание дали половинката ти е бил послушен и достатъчно палав през изминалата година и ако не е бил, имаш пълното право да го накажеш точно така, както пожелаеш.

ВЕЗНИ

През тази година си работила супер усилено и се нуждаеш от почивка, за да се възстановиш от цялото забързано ежедневие, в което си попаднала. Отдай се на СПА почивка с приятели и се потопете в напоителни разговори за всички сочни клюки, за които не ви остава време през другото време.

Късметлийските вещи на зодията ти, виж в галерията по-долу:

Галерия: Късметлийските вещи на зодията ти

Виж всички снимки

►►► Зарадвай домошарката с атрактивен коледен подарък!

СКОРПИОН

Имаш недиагностициран случай на липса на настроение? Има лекарство без лекарско предписание - кратко пътуване през уикенда с приятелите ти ще ти върне силата и енергията, от които се нуждаеш (както и настроението).

СТРЕЛЕЦ

Време е да направиш най-сериозната стъпка в кариерата си и едновременно с това да впечатлиш шефа си със своята всеотдайност. Изпрати имейл със списък на всички неща, които си направила през тази година (със задна мисъл да поискаш повишение). Ако го впечатлиш с усилията си, той няма да може да удържи на твоето искане.

КОЗИРОГ

Време е да настроиш вибрациите си, имаш отчаяна нужда от енергиен лифтинг за лицето и слънцестоенето е идеалното време да започнеш промените в живота си и да се стремиш към още по-добро. Развивай ума, сърцето и духа си, за да изградиш личния си свят, както желаеш.

ВОДОЛЕЙ

Цялата празнична лудост може да се отрази на здравия ти разум. Подари си момент, за да си поемеш въздух от целия празничен сезон. Трябва ти време за почивка и пълен релакс. Но не прекалявай. Направи си гореща вана с балончета и много пяна, за да се отпуснеш напълно.

РИБИ

Прибери се в родния си град, обади се на старите си приятели, за да се помотаете заедно, докато си там за празниците. Не забравяй да откриеш всички стари снимки, на които да се посмеете заедно. Ще се изненадаш, че имате пробив в паметта и някои неща изобщо няма да си ги спомняте. И да, трябва да изтриеш тези стари снимки от профила си в Facebook.