Хороскоп на съпругите и семейните отношения

Виж каква съпруга ще бъдеш според зодията ти и какви отношения ще имаш с партньора си!

 
 

Никой не се съмнява, че ти си или ще бъдеш идеалната съпруга и любима.

Но ако ти искаш да разбереш всичко за себе си в ролята на такава, то този хороскоп е идеалния начин!

Жената-Козирог е принципна съпруга.

Това означава, че ти имаш ясна представа за това какъв трябва да бъде брака и не би отстъпила и на крачка от това.

Т.е. ти не би се омъжила за някого, заради някаква си глупава любов, в никакъв случай! Наясно си, че един брак е щастлив само тогава, когато съпрузите са направени от едно тесто.

►►► ВИЖ ТУК, Тайната на рождената ти дата спрямо нумерологията!

Проблемът е че в твоя случай говорим по-скоро за дърво вместо за тесто и ти търсиш своя Буратино, когото да доиздялаш с брадва в ръка. За околните ще бъде ужасяващо да се сблъскат с този процес, но след него в семейството ти ще възцарят мир, спокойствие и любов навеки. Амин

Жената-Водолей е съпруга готова на жертвоприношения.

Това ще рече, че ти едновременно си и не си прекрасна съпруга. Може да изложиш живота си на опасност заради забравения на печката тиган и какви ли още не глупави битовизми. Смяташ, че живота е твърде кратък, за да го пропилееш заради битови проблеми. Но пък да се живее с теб е истинско приключение.

Семейният ви живот ще е радост, смях и щастие. Така че никога няма да ви е скучно. Само че, съпругът ти едва ли ще разполага с достатъчно време да се съвземе между сесиите на веселие.

Виж и останалите зодии!

Галерия: Как жените от различните зодии се държат като...

Виж всички снимки

Ако в миналото си била наранявана от мъже, с които си мислела, че ще прекараш живота си, никой не може да те вини, ако все се съмняваш в партньора си. Това са няколко от нещата, които ще ти покажат, че си в точната за теб връзка:

Спорите продуктивно
Когато спорите или се карате, не го правите, за да излъчите победител, а за да намерите допирни точки, които още повече да ви сближат. Правите компромиси, без да се чувствате ощетени един от друг.

Имате си и собствен живот
Никога не изпитваш съмнение, че партньорът ти може да предпочете някой друг пред теб, вярвате си безрезервно. Затова отделно от общите ви приятели и занимания, всеки един си има и такива, с които може да излезе сам, без да се тревожи, че другият ще бъде наранен.

Подкрепяте се
Не се опитвате да се променяте един друг, а напротив – допълвате се. И двамата искате да бъдете най-добрата своя версия за партньора си. Подкрепяте се и сте добри един към друг – толкова е просто и важно, нали?

►►► ВИЖ ТУК и останалите показатели, че си избрала правилния човек!

Позите, в които спите с половинката ти, могат да разкрият много тайни за любовния ти живот. Гушкате ли се, или всеки си спи в неговата половина?

Отговорът на този въпрос може да разкрие тайни за състоянието на връзката ви. Разбира се, има и изключения, но ако промените начина, по който спите, може да покаже, че нещо в отношенията ви също се променя.

Разговори на възглавницата

Спите с лица един към друг. Имате здрава връзка и си говорите в леглото. Ако изведнъж партньорът ти започне да спи с лице към теб, може би иска да се сближите отново.

Нещо не е наред

Да, гушкате се като лъжички или полагаш глава на гърдите му, но всичко е малко насилено. Когато единият партньор не отговаря на нуждите на другия, позите на спане показват конфликта. Физическият контакт е ограничен и малко насилен. Ако случайно се докоснете, докато спите, веднага се дърпате един от друг.

Галерия: Кои зодии са най-добрите съпрузи

Виж всички снимки

Война в леглото

Тази двойка има сериозни проблеми, които трябва да обсъди. Единият партньор е ядосан и нарочно се разпростира в средата на леглото, за да избута другия.

►►► ВИЖ ТУК, останалите пози, в които спите и какво казват те за вас като двойка!