Хороскоп на щастието: как зодиите го постигат

Ако не си сигурна какво точно те прави щастлива, то твоята зодия и звездите ще ти помогнат да разбереш!

 
 

Всеки иска да бъде щастлив, но не всеки разбира какво е щастието и как да го постигне.

Но ние знаем какво прави всяка жена щастлива. Искаш да разбереш какво ти липсва, за да бъдеш напълно щастлива?

 

Жената-Козирог е щастлива, когато създаде своя идеален план за живота. Перфектен план.

Естествено, идеалният ти план никога не се въплъщава в живота напълно, тъй като реалността прави своите корекции в него. Но това е съвършено неважно, защото щастието не е в сбъдването на всички желания. Ти намираш щастието във всеки един пореден и своевременно изпълнен пункт от плана.

Най-важното е никой да не ти се меси. Защото, когато някой ти се меси с цел да го поправи, ти страдаш.

До толкова, че унищожаваш всичко заедно с консултантите. И тогава започваш с удоволствие да изграждаш нов план за постигането на лично щастие.

►►► ВИЖ ТУК, 3 начина да привлечеш щастието на твоя страна!

Представителката на Водолей обикновено винаги е щастлива, защото не се е нуждае от нещо специално за това. Ти си имаш всичко.

Създала си около себе си един невероятно красив и интересен свят, изпълнен с тайни, мистерии и загадки. Един живот не стига да бъде разгадан.

За жалост, светът около теб далеч не е толкова обаятелен и мистериозен, както и хората около теб.

Но какво пък, нали си имаш свой собствен такъв. И тъй като е вътре в теб, си е само твой, никой друг няма такъв.

Прочети целия хороскоп на щастието!

Галерия: Kакво те прави щастлива спрямо твоята зодия

Виж всички снимки

Тайната на щастливата връзка

Когато човек е нещастен, стресиран и недоволен от себе си и живота си, е много трудно да поддържа щастлива връзка. Когато сме недоволни, сме негативни и много критични към другите, склонни сме да се оплакваме и да започваме спорове и скандали. Приемаме всичко много лично и се разстройваме лесно.

Ако сме щастливи, обаче, нещата се променят. Обикновено сме по-благосклонни към партньора си и сме склонни да проявяваме съчувствие и разбиране. Предпочитаме да се концентрираме върху добрите им качества, вместо върху недостатъците им. Насърчаваме, шегуваме се и показваме любовта си. Връзката ни е по-забавна, изпълнена с любов и подкрепа.

Когато срещнах Силвия за пръв път, тя ми каза, че ще се развежда. „Ужасно е, а той дори не иска да дойде на терапия, за да го промени. Приключих!“

След три терапевтични сесии, на които бяхме само двете, тя ми каза: „Много е странно. Съпругът ми се промени напълно. Не знам как и защо, но нещата вкъщи са много по-добре. Вече не се караме както преди, а снощи дори ни беше много хубаво заедно.“

Галерия: 8 неща, които ти пречат да си щастлива

Виж всички снимки

Как е възможно това?

„Никой не може да те направи щастлива, освен ти самата.“

Промяната в живота на Силвия не е защото аз съм магьосница, или защото вината е била изцяло на Силвия. За връзка се искат двама. Когато единият се променя, променя се и другият.

Често човек разчита на партньора си да го направи щастлив. Това създава напрежение и е нереалистично. Ако можем да цитираме Елеанор Рузвелт: „Никой не може да те направи щастлива, освен ти самата.“

Как да си по-щастлива, така че и бракът ти да е по-щастлив? Бъди егоист! Имам предвид, погрижи се за твоето щастие. Бъди по-щастлива и връзката ти ще се подобри.

►►► ВИЖ ТУК, 3-те стъпки към идеалната връзка!