Какви са хобитата на кралските наследници

Принц Уилям и Кейт Мидълтън разказват за хобитата на децата си.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън разказват за хобитата на децата си.

Кейт Мидълтън - стил и женственост, виж в галерията по-долу:

Галерия: Кейт Мидълтън - стил и женственост

Виж всички снимки

►►► Ето и снимки от кръщенето на принц Луи

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж полагат сериозни грижи за живота и интересите на децата си и по никакъв начин не крият този факт от обществото.

Тази седмица принц Уилям и Кейт Мидълтън в открита среща разказват на сънародниците си за интересите на малките им наследници.

По твърдения на придворното общество на кралското семейство херцогинята е разказала, че едногодишният й син Луи обожава разходките.

„Херцогинята разказа, че най-малкият й син Луи обича да се разхожда, да се любува на цветята и техния аромат. Той обожава разходките в градината. - разказва близка на семейството пред западен таблоид.

Най-сладките моменти на принцеса Шарлот, виж в галерията долу:

Галерия: Най-сладките моменти на принцеса Шарлот

Виж всички снимки

►►► Ето и някои от методите за възпитание в кралското семейство

Принц Уилям разкрива огромния интерес и очарование на четиригодишната си дъщеря Шарлот по митичните същества. За този интерес на принцесата мнозина се досетиха, виждайки снимки на семейството от първия учебен ден в школата, която посещават кралските наследници. Припомняме, че Шарлот учи там, където и по-големият й брат – Джордж. Ключодържателят с еднорог бе прикрепен към чантата на принцесата в първия й учебен ден.

За момента интересите и заниманията на принц Джордж остават "тайна", но се надяваме Кейт да разкаже и за тях съвсем скоро и да удовлетвори любопитството на поклониците си.