Хм, Риана и A$AP Rocky ще се разделят?

Западни медии съобщават за раздялата на бременната Риана и нейната половинка.

Западни медии съобщават за раздялата на бременната Риана и нейната половинка.

Модните визии на бременната Риана, виж в галерията по-долу:

Галерия: Модните визии на бременната Риана

Виж всички снимки

►►► Риана разкри, че бебето не е било планирано

Когато се появиха първите снимки на Риана и A$AP Rocky с бременното коремче на звездата - всички фенове бяха във възторг и бързо забравиха за проблемите на звездната двойка, които са ясни доста отдавна. Всички сметнаха, че миналото е зад гърба на изпълнителните и видимо вече всичко е наред и повече от страхотно, имайки предвид и голямото събитие, което очакват.

Преди дни Риана шокира голяма част от почитатели те си, разкирвайки, че бебето изобщо не е било планирано, защото: "Просто се забавлявахме. Не сме планирали да бъдем голямо, щастливо семейство". Тези думи на певицата разтревожиха феновете и те бързо повярваха на западните медии, които съобщават за раздялата на бременната Риана и нейния приятел. Според близки на двойката музикантът е изневерил на Риана с дизайнерката Амина Муади.

Това обяви в Twitter моднaта икона Луис Пизано.

"Риана и A$AP Rocky се разделиха. Тя го напусна, след като го хвана да й изневерява с дизайнерката на обувки Амина Муади".

Двойката все още не е коментирала официално слуховете за раздялата.

Припомняме, че по-рано в мрежата се появиха слухове за поредното предателство на рапъра - Риана престана да следва приятелката си Megan Thee Stallion. Освен това тя премахна част от снимките си с нея от страницата на марката си за бельо Savage & Fenty, въпреки факта, че Меган стана посланик на марката през 2020 г. Певицата подозираше A$AP Rocky, че има връзка с нея.