Хитовият сериал “All Inclusive“ се завръща с нови приключения

Този път продукцията те кани на зимно приключение в „Гранд хотел Банско“.

Този път продукцията те кани на зимно приключение в „Гранд хотел Банско“.

Най-добрият комедиен сериал в момента – „All inclusive“, който се излъчва по Нова ТВ всеки петък, е сниман в хитовия и популярен „Гранд хотел Банско“, разкриха от екипа на телевизията. Комплексът е домакин и снимачна площадка на зимната версия на любимите актьори. Много изненади и много емоционални моменти очакват Чобанови и Сиромашки в новия епизод този петък. След като приятелските семейства най-накрая разкриха причината за своя конфликт, те успяха да превъзмогнат голямото недоразумение, което толкова дълго време ги разделяше. Но преди да се насладят на най-светлите празници заедно, ги връхлитат нови приключения в Банско. Каква е причината за бъркотията, ще стане ясно в петък (9 април), от 21:00 ч. по NOVA.

Неочакваната новина, че Евдокия (Нели Монеджикова) и Чефо (Любомир Бъчваров) ще се женят, изуми всички, но конкретните планове за предстоящата сватба вече оставят семействата съвсем без думи. Пламен (Любен Кънев) е в пълен шок, когато разбира как ще се отрази новата ситуация в дома му, а изненадата за Чефо е не по-малка. Какво точно е решението на Евдокия, което е напълно неприемливо за семейството й, как ще промени то живота на нейните близки и до къде ще стигне бъдещата булка в екстравагантните си идеи?

Емил (Явор Борисов) и Парушев (Петър Калчев) вече признаха един пред друг симпатиите си към Калина (Рада Кайрякова), но продължават да се дебнат по най-комичния начин. Двамата ергени уж искат да спрат с конкуренцията помежду си, но сякаш не намират начин да я прекратят истински. Дали разумът все пак ще надделее у един от тях или ще продължат да се борят едновременно за сърцето на чаровната певица?

„Гранд хотел Банско“, където се развива действието в сериала „All inclusive“, се подготвя да посреща любителите на киното и на планината за великденските и майските празници. Комплексът предлага многобройни забавления за децата и разглеждане на местата, където са снимани сцените. Хотелът продължава отличната стратегия от зимния сезон и насочва вниманието си отново към българите.

Разбира се, безопасността и сигурността на гостите е основен приоритет в работата при условия на световна пандемия от COVID-19. Хотелът посреща с най-безопасните условия, стандарти за хигиена и противоепидемични мерки. С всички атрактивни предложения, които предлага „Гранд Хотел Банско“, може да се запознаете в техния официален сайт или в социалните мрежи.