Хилария Болдуин: Тренирам в банята

„Тренирам в банята всяка вечер, когато цялото семейство заспи“

„Тренирам в банята всяка вечер, когато цялото семейство заспи.“

Как изглеждаха моделите на Victoria's Secret преди и след бременността, виж в галерията долу:

Галерия: Как изглеждаха моделите на Victoria's Secret преди и...

Виж всички снимки

►►► Хилария Болдуин: Отново сме в играта

Хилария Болдуин разкри, че въпреки самоизолацията и грижата, която полага за цялото семейство, не спира да полага усилия за поддържане на формата си.

Споделяйки видео в Instagram на ежедневната си тренировка в банята, съпругата на Алек обясни: „Всяка вечер, когато семейството ми най-накрая заспи, влизам в банята и тренирам. Дори да съм изморена, това ме кара да чувствам деня си пълноценен. Свързва ме с тялото ми и ми позволява да се уча да контролирам дишането си...“.

Хилария разказва за своя режим, като предлага идеи за тренировка на последователите си:

„Обичам това упражнение, защото то работи за ръцете, краката, дупето и корема. Освен това съчетава и разтягане, тонизиране и кардио – вярвам, че това е префектната комбинация за цялостна програма за упражнения“.

След два спонтанни аборта 36-годишната Хилария в момента очаква петото си дете.

Миналата седмица звездата отбеляза датата на термина на бебето, което не успя да се появи на бял свят.

Публикувайки видео с бели цветя, тя написа: „Днес беше твоят ден и толкова много искахме да те срещнем. Страхувах се от настъпването на този ден – но той е тук и аз ще бъда смела… Ти бе толкова обичана и винаги ще бъдеш. Мисля за теб всеки ден и ми се иска пътят ти да беше различен. Мама те обича, мило мое момиче.“

Трагичната загуба дойде като втори спонтанен аборт за Хилария през 2019 г., тъй като преди това тя загуби още едно бебе на 10 седмици бременност.