Хилария Болдуин проговори за аборта

„Вие сте целият ми свят“, каза съпругата на Алек Болдуин на семейството си, след като направи спонтанен аборт.

35-годишната Хилария Болдуин преживя два аборта през последната половин година. Майката на четири деца не спира да е оптимист и уверено гледа в бъдещето.

Как изглеждаха моделите на Victoria's Secret преди и след бременността: виж в галерията долу

Галерия: Как изглеждаха моделите на Victoria's Secret преди и...

Виж всички снимки

►►►Хилария Болдуин откровено преди аборта

Инструкторът по йога публикува снимка, на която е тя, заедно с 61-годишния си съпруг Алек Болдуин и с 6-годишната им дъщеричка Каремн. Семейството позира в леглото.

Алек нежно е скрил лицето си в косите на Хилария, а дъщеря им се усмихва, гледайки в обектива. Жената на холивудския актьор направи емоционално обръщение към близките си хора.

„Благодарна съм на първото си дете. Благодарна съм и на тримата си синове. Благодарна съм на мъжа ми, който винаги ме е поддържал, както във веселите, така и в трудните моменти. Благодаря на цялото си семейство и на приятелите. Благодаря на последователите ми, които толкова силно ме подкрепяха. Моля ви, знайте, че за мен вие сте целият свят!“, написа Хилария в Instagram.

Съпрузите се ожениха преди 7 години. През това време им се родиха четири деца. Кармен е вече на 6 години, Рафаел – на 4, Леонардо – на 3, а най-малкият Ромео – е на година и половина.

Наскоро Хилария излезе за първи път в обществото след спонтанния аборт. Тя сподели емоциите си с феновете. Многодетната майка призна, че загубата на детето я е опустошила.