Хейли: Тенденцията при кожата за 2022-ра е странна

"Кожа като поничка с глазура": Хейли Бийбър говори за основната тенденция за красота през 2022-ра г.

 
 

"Кожа като поничка с глазура": Хейли Бийбър говори за основната тенденция за красота през 2022-ра г.Снимка: @haileybieber

Корейската тенденция за лъскава, "стъклена", кожа се наложи все повече и повече в света на красотата през последните няколко години. Заветното излъчване се постига от всеки - от модни гримьори до тийнейджъри в TikTok. Сега тенденцията се сдоби и със звезден посланик, който промени името й.

Гола снимка и пуйка... на главата - звездният Ден на благодарността, виж в галерията долу:

Галерия: Гола снимка и пуйка... на главата - звездният...

Виж всички снимки

►►► Хейли Бийбър разказва за борбата си с акнето

Преди няколко дни в своя Instagram Хейли Бийбър публикува серия от снимки: "Глазирана като поничка кожа през цялата 2022 г. Кажи на приятелите си".

Как да я постигнеш? Хейли разказа във видеото си в YouTube миналия април. В него тя подчерта: „Моето задължително правило е да си лягам като глазирана поничка“. И ето как тя постига този ефект.

Цялото видео виж тук:

Звездата започва своята вечерна рутина за красота с масло-дегримьор. След това идва втората стъпка от почистването - с нежен хидратиращ лосион.

Трета стъпка - серум, който моделът нанася с масажиращи движения. Хейли обяснява, че докато кожата е влажна, продуктът се абсорбира по-добре. Серумът е последван от нощен крем и тънък слой масло за лице, за да направи кожата още повече като "глазура". Последният щрих е околоочен крем. Хейли го прилага както на горния, така и на долния клепач.